Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
albert1005 pisze:zobaczycie jak co rozwale strzelając z kusza sie zdrwdziłes
Można robić Kart do Mrocznej Kopalni, ale Karty normalne, a nie tę żałość jaką zobaczyłem dziś i wczoraj.
Spokojnie. Ja przecież tak _ujowych kart nie robię. :V
Czy myślicie, że ja was chcę od razu zgnoić? A może znajdziecie tam ukrytą miłość i będziecie się z nią kochać w kwiecistych odpisach?
Biorę się za kartę postaci.
Ja już wiem, jaką “ukrytą miłość” Wam Rafael zafunduje. Chory po*** chwalił mi się na PW.
Gdzie jest ninja, gdy go potrzebujemy?
I tak robię postać tylko po to, by zdechła w męczarniach. Od romansów już mam RolePlay. :V
Straciłaś w moich oczach.
Kuba1001 pisze:Ja już wiem, jaką “ukrytą miłość” Wam Rafael zafunduje. Chory po*** chwalił mi się na PW. Tezeusza trzymam na Minotaury ^^
Kuba1001 pisze:Ja już wiem, jaką “ukrytą miłość” Wam Rafael zafunduje. Chory po*** chwalił mi się na PW.
Tezeusza trzymam na Minotaury ^^
Kuba1001 pisze:Straciłaś w moich oczach. W jakim sensie? O postać, która ma być stworzona tylko do brutalnego zaje*ania czy o romanse?
Kuba1001 pisze:Straciłaś w moich oczach.
W jakim sensie? O postać, która ma być stworzona tylko do brutalnego zaje*ania czy o romanse?
RolePlay.
Ups.
seks roleplay to najlepszy roleplay
Je**ć roleplaye.
via wikipedia czyli mówisz w tym momencie “jeć PBFy/Jeć Elarid” samemu owe posiadając
roleplay RPG To dwie inne rzeczy.
pbf jest rodzajem roleplaya jak sama nazwa wskazuje “roleplay” to odgrywanie ról co robimy w pbfach? brawo odgrywamy role jest tutaj o wiele więcej zasad, lecz nie zmienia to faktu, że pbf jest rodzajem roleplay’a
Dobra, je**ć roleplaye bez gamemastera. Lepiej? :v
Kotalke_ pisze:Dobra, je**ć roleplaye bez gamemastera. Lepiej? :v Obrażasz wtedy mnie i inną brać Mgławicową, gdzie da się normalnie prowadzić fragmenty rozgrywki bez udziału Mistrza Gry.
Kotalke_ pisze:Dobra, je**ć roleplaye bez gamemastera. Lepiej? :v
Obrażasz wtedy mnie i inną brać Mgławicową, gdzie da się normalnie prowadzić fragmenty rozgrywki bez udziału Mistrza Gry.