Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Masakra z postami
heh a moja grupa ma tylko 60 wiadomości ale jest na 5 stronie populatlronsci założyłem 3 dni temu
Proszę, moja jednego dnia przeskoczyła na początek drugiej strony.
a wy jakie macie grupy Jeszce jedna już jest o ku…
a wy jakie macie grupy Jeszce jedna
już jest o ku…
Oficjalny 50 tyś. post napisany przez Vadera. Dziękuję, dobranoc. Czas na drugie 50 tyś.
50 000 leci do mnie, dziękuję bardzo.
Nowy okręt Najwyższego Porządku z dwoma działami do bombardowań orbitalnych zgarnia 50k post :V
MAMY , TO O JA PIER…
50 tyś. mój, ty dodałeś dwie odpowiedzi (50002), a dodałem 3.
Rafael_Rexwent pisze:Nowy okręt Najwyższego Porządku z dwoma działami do bombardowań orbitalnych zgarnia 50k post :V No teraz możesz odpisać mi na wiadomość
Rafael_Rexwent pisze:Nowy okręt Najwyższego Porządku z dwoma działami do bombardowań orbitalnych zgarnia 50k post :V
No teraz możesz odpisać mi na wiadomość
Rafael policz sobie.
Vader0PL pisze:50 tyś. mój, ty dodałeś dwie odpowiedzi (50002), a dodałem 3. Mój, bo ja go wstawiłem jak było 49 999 postów na liczniku.
Vader0PL pisze:50 tyś. mój, ty dodałeś dwie odpowiedzi (50002), a dodałem 3.
Mój, bo ja go wstawiłem jak było 49 999 postów na liczniku.
Rafael_Rexwent pisze:Mój, bo ja go wstawiłem jak było 49 999 postów na liczniku. Za przeproszeniem, ale policz sobie posty tutaj
Rafael_Rexwent pisze:Mój, bo ja go wstawiłem jak było 49 999 postów na liczniku.
Za przeproszeniem, ale policz sobie posty tutaj
Vader0PL pisze:Za przeproszeniem, ale policz sobie posty tutaj Tak, tylko że Maxi usunął swój post i coś przeskoczyło :V // Pier… licznik //
Vader0PL pisze:Za przeproszeniem, ale policz sobie posty tutaj
Tak, tylko że Maxi usunął swój post i coś przeskoczyło :V // Pier… licznik //
Bo się spóźniłem…
50 tyś. post jednak mój.
Ni luja bo mój
Chciałem coś w życiu osiągnąć, nie wyszło…