Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Dodawałeś coś do Kolonii?
He he
POTĘŻNY BAN DLA POTĘŻNEGO MODERATORA OD JESZCE POTEZNIEJSZEGO WŁAŚCICELA
Vader: Nazarisa nie wspominam, bo już został wspomniany. Adv: Hehehehehe…
ja należę do Nazarisu ale nie pisze tylko obserwuje , jednym słowem uczę się jak grać.
Najlepszą szkołą do gry w PBF’y strategiczne były Marmolady. Kappa.
APPAK*
skoro Vaidro lubi spuszczać wpiernicz , to chyba czas ,żeby rolę się odwróciły?
Nie zrobiłem niczego, czego nie wymagał ode mnie GM w kontaktach. Gdyby nie to, to nie uśmierciłbym tamtych dwóch graczy ;‐;
Albert I Martwomemiczny
Abbei_The_Toy_Maker pisze:Albert I Martwomemiczny Wystarczy martwy ;‐;
Abbei_The_Toy_Maker pisze:Albert I Martwomemiczny
Wystarczy martwy ;‐;
No to raczej zdechły :^
Vader0PL pisze:Nie zrobiłem niczego, czego nie wymagał ode mnie GM w kontaktach. Gdyby nie to, to nie uśmierciłbym tamtych dwóch graczy ;‐; spokojnie ja Cię nie zamierzam zabijać, wolę z Tobą nie zadzierać w końcu rush na mój fort byłby creepy
Vader0PL pisze:Nie zrobiłem niczego, czego nie wymagał ode mnie GM w kontaktach. Gdyby nie to, to nie uśmierciłbym tamtych dwóch graczy ;‐;
spokojnie ja Cię nie zamierzam zabijać, wolę z Tobą nie zadzierać w końcu rush na mój fort byłby creepy
Jeśli już to umrę w kopalni
*rush
Abbei_The_Toy_Maker pisze:*rush przecież tak jest !
Abbei_The_Toy_Maker pisze:*rush
przecież tak jest !
…
Vader0PL pisze:…
takie pytanko ,jak moja postać czysto teoretycznie umrze , to będę miał okazję porozmawiać z exodusem (tak wogule to jest księga wyjścia)
Jeśli zechcesz to tak, acz to tylko przedłuży nieco wątek Twojej postaci, bo śmierć to śmierć.