Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Jeśli już to umrę w kopalni
*rush
Abbei_The_Toy_Maker pisze:*rush przecież tak jest !
Abbei_The_Toy_Maker pisze:*rush
przecież tak jest !
…
Vader0PL pisze:…
takie pytanko ,jak moja postać czysto teoretycznie umrze , to będę miał okazję porozmawiać z exodusem (tak wogule to jest księga wyjścia)
Jeśli zechcesz to tak, acz to tylko przedłuży nieco wątek Twojej postaci, bo śmierć to śmierć.
Czy naprawdę nie można dać temu osobnikowi bana?
Nie lepiej zabić mu po prostu postać?
AdvBioSys pisze:Czy naprawdę nie można dać temu osobnikowi bana? Podaj mi choć jeden powód dla ,którego powinienem dostać bana , bo żadnego podpunktu regulaminu nie złamałem!!!
AdvBioSys pisze:Czy naprawdę nie można dać temu osobnikowi bana?
Podaj mi choć jeden powód dla ,którego powinienem dostać bana , bo żadnego podpunktu regulaminu nie złamałem!!!
Wolę nie bawić się w półśrodki i dać od razu to, co zaplanowałem, więc nie sprawdzajcie dziś Wieści ze Świata, edytuję je jutro i pojutrze, w związku z tym, że kilka postaci ma jeszcze coś wspólnego z owymi wątkami.
albert1005 pisze:Podaj mi choć jeden powód dla ,którego powinienem dostać bana , bo żadnego podpunktu regulaminu nie złamałem!!! Punkt 5 regulaminu.
albert1005 pisze:Podaj mi choć jeden powód dla ,którego powinienem dostać bana , bo żadnego podpunktu regulaminu nie złamałem!!!
Punkt 5 regulaminu.
On nie trolluje, po prostu jest dzieckiem (chyba?).
Izyra pisze:Punkt 5 regulaminu. Spamić nie spamie a trollować nie trolluje , chwila gdzie niby trolowałem ?
Izyra pisze:Punkt 5 regulaminu.
Spamić nie spamie a trollować nie trolluje , chwila gdzie niby trolowałem ?
Czy tylko mi automatycznie dopinają menu na stronie mobilnej Jeja?
Mi też luz
No wkurzyłem się, idę sobie, nie wiem kiedy wrócę… (Miała być wewnętrzna pustka, ale dupne zakończenie mnie wnerwiło)
Jakiego żeś się spodziewał zakończenia? Dupne anime, dupne zakończenie.
Jakie anime? Inazuma czy jakieś inne? :v
Jakaś podróbka Supa Strikas.