Czat
-
Kuba1001
“Buuuu! BUUUUUU!!! Kube gra pod Vadera! Olewa innych graczy! Odpisuje tylko w dwóch tematach i to Vaderowi! Buuu! Pała nie Właściciel! BUUUUUUUUU!!!”
Zapewne takie, mniej lub bardziej, myśli nachodziły Was dzisiejszego dnia. No cóż, od kilku dni obiecywałem fabułę, a kilka wydarzeń było związanych właśnie z Vaderem, a konkretniej jego dwiema postaciami w tychże dwóch tematach. Ale wątki odbębnione, zaś Wieści ze Świata ‐ edytowane.
Prawdopodobnie będę dawał około jednego odpisu w Wieściach na dzień, czyli całkiem sporo, biorąc pod uwagę wcześniejszą częstotliwość. Ogółem, będzie wesoło. Rzecz jasna dla mnie, bo dla Was mniej -
-
-
Rafael_Rexwent
Kuba1001 pisze:“Buuuu! BUUUUUU!!! Kube gra pod Vadera! Olewa innych graczy! Odpisuje tylko w dwóch tematach i to Vaderowi! Buuu! Pała nie Właściciel! BUUUUUUUUU!!!”
Zapewne takie, mniej lub bardziej, myśli nachodziły Was dzisiejszego dnia. No cóż, od kilku dni obiecywałem fabułę, a kilka wydarzeń było związanych właśnie z Vaderem, a konkretniej jego dwiema postaciami w tychże dwóch tematach. Ale wątki odbębnione, zaś Wieści ze Świata ‐ edytowane.
Prawdopodobnie będę dawał około jednego odpisu w Wieściach na dzień, czyli całkiem sporo, biorąc pod uwagę wcześniejszą częstotliwość. Ogółem, będzie wesoło. Rzecz jasna dla mnie, bo dla Was mniejMÓWIĘ CI, UŻYJ “DR” i PIERDZIELNIJ WIADOMO CO :V
-
-
-
albert1005
Kuba1001 pisze:Staaary… Od razu wywalone, mówiłem, że kończę wątki, żeby zacząć Wieści ze Świata, bo za cholerę nie chciałem tego przekładać na jutro, bo miały być wczoraj i przedwczoraj. A wcześniej zajęty byłem czymś innym. Lub przeglądałem memy ;‐; Dużo, duuużo memów ;‐;
Zaraz biorę się za odpisy.Ja Ci dam stary nie nazywaj mnie "stary " bo jesteś starszy, pierdoło jedna
XD
edit : idę obrażać bykojebce
-
-
-
-
albert1005
- Nie ma limitu postaci. Można mieć ich tak wiele jak się chce. Mimo to pierwsza postać musi być postacią główną i wokół niej będzie się kręcić cała akcja, Lecz pamiętajcie Vader jest najważniejszy
- Postaci nie mogą być przekokszone. Jeśli takie będą , pie**olne w nią metorytem albo krową lub lodówką .
- Obrażanie się jest zabronione. Można obrażać POSTAĆ użytkownika, ale nie jego samego. W skrócie znaczy to, że nie łamiemy zasady czterech ścian, wyjątkiem jest Pan R.R jego można obrażać od Krowojebców
- Jak w opisie będę starał się czerpać z fantastyki pełnymi garściami więc nie zdziwcie się jeśli spotkacie postać z HS, LotR’a czy tym podobnych. Mimo to postarajcie się robić autorskie (wymyślone przez Was) postaci Jeszce jak
- Zabrania się używania jakiejkolwiek formy Spamu i/lub Trollingu. nie tyczy to Vadera
- Za każdy wybryk gracza mogę dać ostrzeżenie. Trzy ostrzeżenia skutkują uśmiechem Kuby oraz większą ilością odpisów
- Przeczytanie Regulaminu jest obowiązkowe.
- Nie przeczytanie go zwalania z przestrzegania.
- Nie można Gm‐ować samego siebie; może to robić WYŁĄCZNIE Właściciel lub Moderator.
- Pod nieobecność Właściciela to Moderatorzy mogą zarządzać grupą.
Moderatorzy mogą:
‐ Dawać poprawki do KP.
‐ Usuwać niepotrzebne tematy lub wiadomości.
‐ Zgłaszać i/lub upominać osoby łamiące Regulamin.
‐ Kontynuować wątki i GM’ować tym postacią, które dopiero co zaczynają lub chcą by to GM prowadził rozgrywkę.
‐ Wyprowadzać nowego gracza w świat przedstawiony, dawać rady, sugestie itp.
Moderatorzy nie mogą:
‐ Akceptować Kart Postaci.
‐ Banować graczy. Ale vader może gdyż Kuba go faworyzuje
‐ Akceptować nowych członków.
‐ Wprowadzać wielkich zmian w świecie.
‐ Dodawać nowych ras, lokacji czy NPC bez wiedzy i zgody Właściciela. - Moderatorzy będą mianowani co jakiś czas i będę robić specjalne tematy więc prosze truć mi cztere litery .
- Każdą zmianę czy nowy element trzeba najpierw napisać dla mnie w wiadomościach prywatnych lub na Czacie.
- Śmierć postaci jest rzeczą naturalną więc proszę o przemyślenie własnych decyzji. Ale pamiętajcie postaci Vadera nie możecie zabić: D
- PBF będzie w całości rozgrywany w ŚREDNIOWIECZU więc wasza postać raczej nie
będzie paradować z kałachem. Tylko ku*wa z miniganem nawalajcym ogniem - Przekleństwa nie są zabronione, ale nie mogą być stosowane zbyt często. Proszę przynajmniej o maximum kultury.
- Jeśli postać gracza (lub gracz) jest nieaktywna od minimum trzech dni to Właściciel przejmuję nad nią kontrolę (staje się botem) i trzeba pytać się Właściciela gdzie jest, co robi i co się z nią dzieje z reguły Kuba rzuci w nią lodówką: D
- Jeśli gracz chce zacząć grę swoją postacią w nowym temacie powinien przeczytać cały temat (jeśli ma 5 stron lub mniej) albo 50 ostatnich jesli jest więcej
-
-
-
-
-
-
-
-
-