Czat
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Omeg12
bulorwas pisze:Znam społecznośc w której możesz szukać. Na kanał baniakbanika na YT polecam.
Dopiero ogarniam system, a tam najprędzej bym znalazł jakiegoś snoba który wie wszystko o systemie i uniwersum i co chwila mnie poprawia. Pytam się tutaj, gdyż mam cichą nadzieję znaleźć kogoś kto nie zjadł wszystkich podręczników świata.
-
-
bulorwas
Omeg12 pisze:Dopiero ogarniam system, a tam najprędzej bym znalazł jakiegoś snoba który wie wszystko o systemie i uniwersum i co chwila mnie poprawia. Pytam się tutaj, gdyż mam cichą nadzieję znaleźć kogoś kto nie zjadł wszystkich podręczników świata.
Aktualnie “mieszkam” w salonie, więc przez najbliższe trzy lata z tobą nie zagram, ale wyremontowaniu mieszkania może być.
-
-
-
-
-
-
opliko95
Raz w grze każdy miał jakoś pecha (poza jedną osobą)… Jedna postać skończyła że strzałą w płucach, druga miała problemy z chodzeniem, a trzecia pocharatane ręce. Gdzie byłem tam ja? Moja postać miała siekierkę w ramieniu, spadła przez dach i straciła broń, po czym miała bardzo krótką walkę sprowadzającą się do tego, że nagle tę siekierkę wyciągnięto i przy okazji poleciała w ścianę (i zemdlała). Gdyby nie to, że akurat nie dało się jej zastąpić (jedynemu npc którego mogłem przejąć pozwoliliśmy zginąć :D) by na pewno umarła.
Co jest jednak w tym najlepsze? Tylko moja postać miała jakiekolwiek umiejętności medyczne -