Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
To raczej nie jest zbyt możliwe, by doszło do takiej krzyżówki.
FD_God pisze:To raczej nie jest zbyt możliwe, by doszło do takiej krzyżówki. Gw****?
FD_God pisze:To raczej nie jest zbyt możliwe, by doszło do takiej krzyżówki.
Gw****?
To tak jakby ktoś próbował stworzyć minotaura z człowiekiem, to nie działa.
Zwłaszcza, że Skavenów nie ma na powierzchni, a ludzi pod ziemią…
Czyli mój misterny plan kolesia o szczurzej mordzie nie wypali.
To jaka dwójka szczęśliwców chciałaby być w fabule ze mną jako trójka zła?
Ja mogę w sumie. Zrobię se Skavena.
Tylko nie wiem, czy to może być Skaven do tej fabuły.
Skaveny, Koboldy i Szare Krasnoludy ‐ jedna fabuła. Złodupce jakiejkolwiek innej rasy grywalnej ‐ druga fabuła.
Może jutro stworzę.
Tworzymy po dwie postacie do obu fabuł ziomki? Mogę stworzyć Szaraka i Złodupca.
Wiem! Zrobię Skavena ktory usłyszał od jednego z szarokranoludzkich legendę o świecie na powierzchni i zapragnął się tam dostać. Zebrał grupkę innych Skavenów którym głosił opowieści o świecie u góry.
Vader0PL pisze:Tworzymy po dwie postacie do obu fabuł ziomki? Mogę stworzyć Szaraka i Złodupca. Mam w sumie takiego jednego typa w notatniku co mógłbym go wykorzystać. Powiem że powstał przy robieniu Bodżiego.
Vader0PL pisze:Tworzymy po dwie postacie do obu fabuł ziomki? Mogę stworzyć Szaraka i Złodupca.
Mam w sumie takiego jednego typa w notatniku co mógłbym go wykorzystać. Powiem że powstał przy robieniu Bodżiego.
Bulor, to ja mam fabułę dla ujawnienia Podmroku, więc zmień trochę koncept, oke?
Skaven może opanować magię mroku?
Ta.
Czyli mogę zmienić koncept.
Mam dylemat Jak wrocę do domu o 16 wziąć się za turę na Cenę czy za karty na tą grupę.
Najlepiej się zdrzemnij.
Takie coś to na ogół marnowanie czasu.