Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
**ja Ci kurde dam pasztecika **
maxmaxi123 pisze:Rekolekcje? nue nue nue
maxmaxi123 pisze:Rekolekcje?
nue nue nue
<u>To ja sobie tak będę pisał</u>
**Panie vader a zasadził ktoś kiedyś panu kopa w dupe ? **
Panie Albert, a zasadził ktoś panu kiedyś bana w dupę?*
maxmaxi123 pisze:* Panie Albert, a zasadził ktoś panu kiedyś bana w dupę?* **Skąd tej armii by wzięli **
maxmaxi123 pisze:* Panie Albert, a zasadził ktoś panu kiedyś bana w dupę?*
**Skąd tej armii by wzięli **
albert1005 pisze:**Panie vader a zasadził ktoś kiedyś panu kopa w dupe ? ** No dawaj.
albert1005 pisze:**Panie vader a zasadził ktoś kiedyś panu kopa w dupe ? **
No dawaj.
SŁUCHAJCIE SŁUCHAJCIE MIESZKAŃCY KORINIS CO NASTEPUJE OGŁASZA SIĘ ŻE ALBERT1005 ROZPOCZYNA POLOWANIE NA POSTACIE VADER0PL
Boję się tu wkleić pewien cytat pewnego poety, bo jeszcze bana dostane.
Taczkajestfajna pisze:Boję się tu wkleić pewien cytat pewnego poety, bo jeszcze bana dostane. daj ten cytat pod mój profil a ja może wstawię
Taczkajestfajna pisze:Boję się tu wkleić pewien cytat pewnego poety, bo jeszcze bana dostane.
daj ten cytat pod mój profil a ja może wstawię
A już siedział cicho…
ELOO
maxmaxi123 pisze:A już siedział cicho… Co masz jakiś problem ?
maxmaxi123 pisze:A już siedział cicho…
Co masz jakiś problem ?
albert1005 pisze:SŁUCHAJCIE SŁUCHAJCIE MIESZKAŃCY KORINIS CO NASTEPUJE OGŁASZA SIĘ ŻE ALBERT1005 ROZPOCZYNA POLOWANIE NA POSTACIE VADER0PL Życie ci się widocznie znudziło. No dalej nowicjuszu.
albert1005 pisze:SŁUCHAJCIE SŁUCHAJCIE MIESZKAŃCY KORINIS CO NASTEPUJE OGŁASZA SIĘ ŻE ALBERT1005 ROZPOCZYNA POLOWANIE NA POSTACIE VADER0PL
Życie ci się widocznie znudziło. No dalej nowicjuszu.
50 Vaderów mi nie straszne i tak je rozwale po kolei, mam dwie postacie w zapasie
albert1005 pisze:50 Vaderów mi nie straszne i tak je rozwale po kolei, mam dwie postacie w zapasie
Jiu dont andestent maj pała
Nadludz i nieważne
Nie jestem nadczłowiekiem.
*HALO TRZECI ZŁY POWIEDZ COŚ! *