Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Mogę zrobić strajk postaciami i nie grać?
Nie.
No cholera no.
A taki malutki strajk?
A więc nielegalnie. STOP DYKTATURZE I PRZESADNEJ WŁADCY BARANÓW. WIĘKSZE PRAWA DLA OSÓB WYCHOWUJĄCYCH PONAD 15 POSTACI!
A więc nielegalnie.
STOP DYKTATURZE I PRZESADNEJ WŁADCY BARANÓW. WIĘKSZE PRAWA DLA OSÓB WYCHOWUJĄCYCH PONAD 15 POSTACI!
A w swoim szczytowym okresie miałem max 3… Ku*wa.
Ech, ta praca wysysa ze mnie siły :v
Kuba, myśli że ma władzę absolutną? nic bardziej mylnego czas na krucjaty przeciw Kubę
Wal się pasztet.
albert1005 pisze:Kuba, myśli że ma władzę absolutną? nic bardziej mylnego czas na krucjaty przeciw Kubę Masz tutaj minimum czterech Jakubów, więc lepiej zdecyduj na którego chcesz krucjatować bo inaczej zdenerwujesz wszystkich.
albert1005 pisze:Kuba, myśli że ma władzę absolutną? nic bardziej mylnego czas na krucjaty przeciw Kubę
Masz tutaj minimum czterech Jakubów, więc lepiej zdecyduj na którego chcesz krucjatować bo inaczej zdenerwujesz wszystkich.
Serio? Serio? ** nie załapaliście tak banalnego sarkazmu? **
Cały jesteś sarkazmem, więc?
Raf dostał za takie coś ostrzeżenie. Ty też chcesz?
Po prostu mnie wywalcie i będzie git dla obu stron.
Vader0PL pisze:Po prostu mnie wywalcie i będzie git dla obu stron.
Nic na tym nie zyskasz Paszteciku.
Vader0PL pisze:Po prostu mnie wywalcie i będzie git dla obu stron. +1
+1
Nie szkalujcie Vadera.
Vader0PL pisze:Nic na tym nie zyskasz Paszteciku. Ja ci kurde dam pasztecika spróbuj Jeszce raz mnie tak nazwać ej Kubę mam pytanie
Vader0PL pisze:Nic na tym nie zyskasz Paszteciku.
Ja ci kurde dam pasztecika spróbuj Jeszce raz mnie tak nazwać
ej Kubę mam pytanie