Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Czytanie ze zrozumieniem, tak to działa.
Załatw sobie możliwość natychmiastowej teleportacji jak Strażnik Profit ? Profit.
Załatw sobie możliwość natychmiastowej teleportacji jak Strażnik
Profit ? Profit.
O jejciu, ja się staram sprawdzać tematy, ale codziennie jest około 300 wiadomości z tej grupy.
Fajnie byłoby jakbyś dawał też odnośniki, gdzie kogoś wrzucisz :v
Muszę dużo przeczytać by to wszystko ogarnąć
e tam, tyle co krótka lektura, a przyniesie ci to dość dużo dobrej zabawy polecam, choć sam dużo nie gram :^)
Ja czytam tylko to w którym biorę udział, czasu nie mam ;‐;
well, nie rozumiem jak można mieć czas, żeby czytać każdy temat i znać każdą postać trzeba być kubą czy coś
Nawet Kuba nie zna wszystkich postaci.
Ale jak ? Przecie z on wszytko akceptuje i wogule ;‐;
na pewno pamięta co zaakceptował 2 lata temu no scam legit 100%
ja tam nie mogę się doczekać aż dodadzą wyciszanie tematów strasznie ułatwiłoby to przeglądanie nieprzeczytanych wiadomości z tej grupy .‐.
Michalros pisze:na pewno pamięta co zaakceptował 2 lata temu no scam legit 100% #Baron
Michalros pisze:na pewno pamięta co zaakceptował 2 lata temu no scam legit 100%
#Baron
niektóre postacie większość graczy zna
Jedno pytanko, mogę zacząć w dowolnej stworzonej lokacji czy też mogę stworzyć własną lokację?
No niby możesz, ale zależy jaką, najlepiej jakbyś mi to zawczasu opisał tutaj lub na PW.
Chętnie bym wrócił do gry ale za ch*ja nie wiem gdzie są moje ostatnie posty :v
Rób to co ja, gdy zaczynam po przerwie (Ostatnio nie, Kuba niezbyt na to pozwala): Zacznij na nowo w wybranych przez siebie tematach.
Jak chcesz, to ugadamy to tu lub na PW, Boberke.
Pisz tutaj Kubełke