Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Ale Kuby nie ma, wiesz? Do środy. Serio. Nie zmyślam. Nie pisał tego też tutaj?
Kuba jest na wycieczce do środy
Pisał dlatego napisałem że może usuwać wiadomości niestety
albert1005 pisze:Pisał dlatego napisałem że może usuwać wiadomości niestety Niby chciałem Cię ignorować, ale muszę się zapytać. Czemu niestety? Dla mnie zrobił to, co zrobiłby Kuba .‐.
albert1005 pisze:Pisał dlatego napisałem że może usuwać wiadomości niestety
Niby chciałem Cię ignorować, ale muszę się zapytać. Czemu niestety? Dla mnie zrobił to, co zrobiłby Kuba .‐.
Ja bym jeszcze Wam tam je**ął plagą Nieumarłych i/lub Murloków, także cieszcie się, że wypadło na Rafaela.
A czy wraz z tą plagą postacią grywalną stałby się murlock albo chociaż pół murlock??
Jak wyobrażasz sobie taką w połowie żabią abominację? Niby w co on miałby zar*chać?
Kuba1001 pisze:Jak wyobrażasz sobie taką w połowie żabią abominację? Niby w co on miałby zar*chać? Słyszałeś o czymś taki jak gw****? Przy takiej inwazji byłoby dużo gwałtów. A gra Żabim mędrcem sterującym armią ślimaków jest ciekawa.
Kuba1001 pisze:Jak wyobrażasz sobie taką w połowie żabią abominację? Niby w co on miałby zar*chać?
Słyszałeś o czymś taki jak gw****? Przy takiej inwazji byłoby dużo gwałtów. A gra Żabim mędrcem sterującym armią ślimaków jest ciekawa.
Nie.
Kuba1001 pisze:Nie. A tak apropo. Masz jakieś wolne przygotowane fabułki dla jakiś specjalnych fabułek?
Kuba1001 pisze:Nie.
A tak apropo. Masz jakieś wolne przygotowane fabułki dla jakiś specjalnych fabułek?
A tak apropo. Można po polsku?
Plaga nieumarłych? jestem za, he he he
Uwierz lub nie, ale dla nich jesteś takim samym kotletem, jak inni.
To wiem, bardziej chodziło mi o" honorowe "uśmiercenie mojej postaci.
Nie ma nic honorowego w pożarciu żywcem.
Kuba… chodziło o bochaterską obronę miasta itp .
Kolejny! Kurde! <u>B O H A T E R Ó W!</u>
Kolejny! Kurde!
<u>B O H A T E R Ó W!</u>
albert1005 pisze:Kuba… chodziło o bochaterską obronę miasta itp . No bochaterska czyli będziesz pierwszym celem nieumarłych, choćbyś się zakopał dziesięć metrów pod ziemią i oblał zbrojonym betonem. Za to bohaterska to już inna para kaloszy…
albert1005 pisze:Kuba… chodziło o bochaterską obronę miasta itp .
No bochaterska czyli będziesz pierwszym celem nieumarłych, choćbyś się zakopał dziesięć metrów pod ziemią i oblał zbrojonym betonem. Za to bohaterska to już inna para kaloszy…
Już widzę, jak segregują BOCHATERSKIEGO Wilkołaka jako tego dobrego.
Ja już ku*wa nie mogę, autokautokoretka na błędne poprawia