Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
A tak apropo. Można po polsku?
Plaga nieumarłych? jestem za, he he he
Uwierz lub nie, ale dla nich jesteś takim samym kotletem, jak inni.
To wiem, bardziej chodziło mi o" honorowe "uśmiercenie mojej postaci.
Nie ma nic honorowego w pożarciu żywcem.
Kuba… chodziło o bochaterską obronę miasta itp .
Kolejny! Kurde! <u>B O H A T E R Ó W!</u>
Kolejny! Kurde!
<u>B O H A T E R Ó W!</u>
albert1005 pisze:Kuba… chodziło o bochaterską obronę miasta itp . No bochaterska czyli będziesz pierwszym celem nieumarłych, choćbyś się zakopał dziesięć metrów pod ziemią i oblał zbrojonym betonem. Za to bohaterska to już inna para kaloszy…
albert1005 pisze:Kuba… chodziło o bochaterską obronę miasta itp .
No bochaterska czyli będziesz pierwszym celem nieumarłych, choćbyś się zakopał dziesięć metrów pod ziemią i oblał zbrojonym betonem. Za to bohaterska to już inna para kaloszy…
Już widzę, jak segregują BOCHATERSKIEGO Wilkołaka jako tego dobrego.
Ja już ku*wa nie mogę, autokautokoretka na błędne poprawia
W takim razie, Kuba daj tych nieumarłych na to linest
Synek, autokorektą nie usprawiedliwisz wszystkiego.
Eee, to akurat prawda. Ile Ty wogule masz lat ?
wogule? Dwa w jednym! W ogóle! I gdzie teraz jest twoja korekta?
wogule? Dwa w jednym!
W ogóle! I gdzie teraz jest twoja korekta?
MICROAGGRESSION ALERT!!
…
Nie po to czyściłem spam w Linest, żebyście (Maxwell oraz albert1005) znów spamili nic nie wnoszącymi postami. Proszę o zaprzestanie spamienia…
albert1005 pisze:Eee, to akurat prawda. Ile Ty wogule masz lat ? Wystarczająco, by nazywać ciebie dzieckiem, synkiem itd. itp. Ty się ciesz, że nie “Wnuczku”
albert1005 pisze:Eee, to akurat prawda. Ile Ty wogule masz lat ?
Wystarczająco, by nazywać ciebie dzieckiem, synkiem itd. itp. Ty się ciesz, że nie “Wnuczku”
Już nie będę. Najwyżej w swoich postach.
Vader0PL pisze:Wystarczająco, by nazywać ciebie dzieckiem, synkiem itd. itp. Ty się ciesz, że nie “Wnuczku” Skoro Ty nazywasz mnie pasztecikiem, lub nie wiadomo jak, to ja Cię będę nazywał starą pierdołą
Vader0PL pisze:Wystarczająco, by nazywać ciebie dzieckiem, synkiem itd. itp. Ty się ciesz, że nie “Wnuczku”
Skoro Ty nazywasz mnie pasztecikiem, lub nie wiadomo jak, to ja Cię będę nazywał starą pierdołą