Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Vader0PL pisze:Wystarczająco, by nazywać ciebie dzieckiem, synkiem itd. itp. Ty się ciesz, że nie “Wnuczku” Skoro Ty nazywasz mnie pasztecikiem, lub nie wiadomo jak, to ja Cię będę nazywał starą pierdołą
Vader0PL pisze:Wystarczająco, by nazywać ciebie dzieckiem, synkiem itd. itp. Ty się ciesz, że nie “Wnuczku”
Skoro Ty nazywasz mnie pasztecikiem, lub nie wiadomo jak, to ja Cię będę nazywał starą pierdołą
Dobra Paszteciku.
Dobrze stara pierdoło.
Dobrany z was duet Stary piernik i jego nieposłuszne dziecko
Zamknij mordę, nigdy nie porównuj mnie z nim, Jeszce raz nazwij mnie jego bachorem, to Ci tak pocisne, że wylecę z tej grupy.
albercik pisze: Zamknij mordę Banik wyczuwam…
albercik pisze: Zamknij mordę
Banik wyczuwam…
albert1005 pisze:Zamknij mordę, nigdy nie porównuj mnie z nim, Jeszce raz nazwij mnie jego bachorem, to Ci tak pocisne, że wylecę z tej grupy. Racja, jesteś pierdem w porównaniu do mnie.
albert1005 pisze:Zamknij mordę, nigdy nie porównuj mnie z nim, Jeszce raz nazwij mnie jego bachorem, to Ci tak pocisne, że wylecę z tej grupy.
Racja, jesteś pierdem w porównaniu do mnie.
Top kek.
Vader0PL pisze:Racja, jesteś pierdem w porównaniu do mnie. odezwała się pia z niedojeniem mózgowym
Vader0PL pisze:Racja, jesteś pierdem w porównaniu do mnie.
odezwała się pia z niedojeniem mózgowym
Vader0PL pisze:Racja, jesteś pierdem w porównaniu do mnie. Hej hej hej, to zasługuje na ostrzeżenie.
Hej hej hej, to zasługuje na ostrzeżenie.
To by było jego trzecie.
albert1005 pisze:odezwała się pia z niedojeniem mózgowym PASZTECIKA POPIEOLIŁO** Silnie popie**olony pasztecik został znaleziony na Czacie.
albert1005 pisze:odezwała się pia z niedojeniem mózgowym
PASZTECIKA POPIEOLIŁO**
Silnie popie**olony pasztecik został znaleziony na Czacie.
Nie ku*wa, skończyło się smieszkowanie, teraz będę jak najgorszym pasztecikiem
Pasztet z rodzynkami?
Dalej sobie ze mnie kpisz?
Nie ma powodów, żebyś budził respekt.
Ty niedojena bez mózga pio.
Też cię lubię.
ach no tak to dla Ciebie komplementy stara pierdoło