Czat
-
-
korobov
Kuba1001 pisze:Po przeczytaniu wszystkich artykułów na Stoczni Sluis Van (po raz enty). Naszła mnie ochota na zrobienie PBF’a w świecie Gwiezdnych Wojen.
Same początki galaktycznej wojny domowej. W odległym układzie Azinis, na który składają się kolonie górnicze, stacje kosmiczne, pole asteroid, księżyce i planety, Imperium stara się zaprowadzić swoją władzę. Często stosując brutalne metody. Ale Imperium nie jest jedyną siłą w tym układzie. Zalążki swoich baz tworzy Sojusz Rebeliantów stosując taktykę ataków partyzanckich na konwoje Imperium. Wykorzystują myśliwce takie jak Z ‐ 95 i Y ‐ Wing. Stosują też lekko przestarzałe jednostki Republiki i Separatystów z czasów Wojen Klonów. Do gry wchodzi także Czarne Słońce i świeżo powstałe Konsorcjum Zaana.
Dołącz do jednej z frakcji lub zostań wolnym strzelcem.
Przemytnik? Dowódca Sojuszu lub Imperium? A może najemnik w służbie Konsorcjum lub Czarnego Słońca?
Wybór należy tylko do Ciebie.
Szkic fabularny już jest, ale nie wiem jak będzie z aktywnością i czy Elarid nie umrze przez nowy PBF ;‐;Spoko jak dla mnie.
-
Konto usunięte
Zapraszam wszystkich do tego PBF’a:
Ten PBF -
-
-
-
-
-
-
KingsMax
A w temacie grupy: co myślicie o dodaniu tematu: księga zaklęć?
strawpoll.me/6825062 -
-
-
-
-
-
-
-
-
Konto usunięte
Ja miałam w zamiarze dodanie potworów bo opisów mam pełno no ale nie będę tutaj sprzedawać niczego od siebie poza ogólnymi obowiązkami moderatora, skoro nic tutaj nie należy do mnie. Nie jestem frajerem, aby dodawać cokolwiek za Kubę, skoro i tak to przejmie jak będzie mu niewygodnie.
-