Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
A moje niby nie istnieje? To jest doprawdy proste, gdy wiesz, kogo zdradził Brutus.
wiem wiem kogo zdradził, jakbyś umiał szukać to byś przetłumaczył co napisałem phi wystarczy byś chociaż troszeczkę mnie znał i już byś wiedział
Mistrzu, nie wypada bić się w błocie
tylko dla przykładu Vadas avo ukzmaava ‐ vader to szmata ( tylko przykład )
tylko dla przykładu
Vadas avo ukzmaava ‐ vader to szmata ( tylko przykład )
Wiem, że gówno śmierdzi. To wystarczy. Co jeszcze mam wiedzieć o nim? :V
Abbei ‐ ukhuav up
Alberciku, toczysz obecnie wojnę z czymś, czego nie jesteś w stanie pojąć swoim maleńkim rozumkiem.
nauk‐alpak?
Dylemat. Zgłosić i czekać aż albert dostanie bana za obrazę moda, czy nie zgłaszać i śmiać się dalej?
Ja to bym prędzej dał bana moderatorowi za podjudzanie i prowokowanie…
maxmaxi123 pisze:Dylemat. Zgłosić i czekać aż albert dostanie bana za obrazę moda, czy nie zgłaszać i śmiać się dalej? Katu lat ayh
maxmaxi123 pisze:Dylemat. Zgłosić i czekać aż albert dostanie bana za obrazę moda, czy nie zgłaszać i śmiać się dalej?
Katu lat ayh
Ja używam języka jakiego vader nie potrafi i nie ma tam nic obrazliwego a jak przyjdzie co do czego to przetłumaczę
Albert pokazuje, jak działa ewolucja wsteczna.
Rafael_Rexwent pisze:Ja to bym prędzej dał bana moderatorowi za podjudzanie i prowokowanie…
albert1005 pisze:Ja używam języka jakiego vader nie potrafi Ty niedojena bez mózga pio. Weź, ten język na pewno zna.
albert1005 pisze:Ja używam języka jakiego vader nie potrafi Ty niedojena bez mózga pio.
Weź, ten język na pewno zna.
albert1005 pisze:Katu lat ayh I weź to “przetłumacz”, bo mi się szukać w tłumaczu nie chcę.
albert1005 pisze:Katu lat ayh
I weź to “przetłumacz”, bo mi się szukać w tłumaczu nie chcę.
bardziej to Ty vaderze, bo ten język napewno kiedyś widziałeś i słyszałeś
maxmaxi123 pisze:I weź to “przetłumacz”, bo mi się szukać w tłumaczu nie chcę. to znaczy proszę bardzo
maxmaxi123 pisze:I weź to “przetłumacz”, bo mi się szukać w tłumaczu nie chcę.
to znaczy proszę bardzo
albert1005 pisze:Bardziej to ty Vaderze, bo ten język napewno kiedyś widziałeś i słyszałeś. Być może. Ewolucja wsteczna jednak w moim wypadku to nie jest.
albert1005 pisze:Bardziej to ty Vaderze, bo ten język napewno kiedyś widziałeś i słyszałeś.
Być może. Ewolucja wsteczna jednak w moim wypadku to nie jest.
maxmaxi123 pisze:Weź, ten język na pewno zna. ej ej ale nie przerabiaj moich wypowiedzi
maxmaxi123 pisze:Weź, ten język na pewno zna.
ej ej ale nie przerabiaj moich wypowiedzi