Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Rafael_Rexwent pisze:Ja to bym prędzej dał bana moderatorowi za podjudzanie i prowokowanie…
albert1005 pisze:Ja używam języka jakiego vader nie potrafi Ty niedojena bez mózga pio. Weź, ten język na pewno zna.
albert1005 pisze:Ja używam języka jakiego vader nie potrafi Ty niedojena bez mózga pio.
Weź, ten język na pewno zna.
albert1005 pisze:Katu lat ayh I weź to “przetłumacz”, bo mi się szukać w tłumaczu nie chcę.
albert1005 pisze:Katu lat ayh
I weź to “przetłumacz”, bo mi się szukać w tłumaczu nie chcę.
bardziej to Ty vaderze, bo ten język napewno kiedyś widziałeś i słyszałeś
maxmaxi123 pisze:I weź to “przetłumacz”, bo mi się szukać w tłumaczu nie chcę. to znaczy proszę bardzo
maxmaxi123 pisze:I weź to “przetłumacz”, bo mi się szukać w tłumaczu nie chcę.
to znaczy proszę bardzo
albert1005 pisze:Bardziej to ty Vaderze, bo ten język napewno kiedyś widziałeś i słyszałeś. Być może. Ewolucja wsteczna jednak w moim wypadku to nie jest.
albert1005 pisze:Bardziej to ty Vaderze, bo ten język napewno kiedyś widziałeś i słyszałeś.
Być może. Ewolucja wsteczna jednak w moim wypadku to nie jest.
maxmaxi123 pisze:Weź, ten język na pewno zna. ej ej ale nie przerabiaj moich wypowiedzi
maxmaxi123 pisze:Weź, ten język na pewno zna.
ej ej ale nie przerabiaj moich wypowiedzi
Vader0PL pisze:Być może. Ewolucja wsteczna jednak w moim wypadku to nie jest. jakiś Ty niemądry, więc naukę wielu języków nazywasz ewolucją wsteczną
Vader0PL pisze:Być może. Ewolucja wsteczna jednak w moim wypadku to nie jest.
jakiś Ty niemądry, więc naukę wielu języków nazywasz ewolucją wsteczną
Nie przerabiam. To miało bardziej pokazać, że nie obraziłeś go tylko w tym swoim “języku”.
Języki obce znasz pół na pół, a język polski to już dla ciebie język zapomniany?
To jak ci co po dwóch miesiącach w Londynie są Anglikami i nie umieją po polsku
maxmaxi123 pisze:Nie przerabiam. To miało bardziej pokazać, że nie obraziłeś go tylko w tym swoim “języku”. To nie jest mój język.
maxmaxi123 pisze:Nie przerabiam. To miało bardziej pokazać, że nie obraziłeś go tylko w tym swoim “języku”.
To nie jest mój język.
To jaki?
Vader0PL pisze:Języki obce znasz pół na pół, a język polski to już dla ciebie język zapomniany? Tak się bawimy ? Dobrze więc i ja będę Ci wytykał, każdy błąd.
Vader0PL pisze:Języki obce znasz pół na pół, a język polski to już dla ciebie język zapomniany?
Tak się bawimy ? Dobrze więc i ja będę Ci wytykał, każdy błąd.
maxmaxi123 pisze:To jaki? Ja nie tworzę języków, ja się ich tylko uczę. No np angielskiego się uczę, a nie stworzyłem go.
maxmaxi123 pisze:To jaki?
Ja nie tworzę języków, ja się ich tylko uczę. No np angielskiego się uczę, a nie stworzyłem go.
Jakiego języka używasz… W tych wypowiedziach.
Heh.
A właśnie, Sprawę mam do Kuby.
Rafael_Rexwent pisze:Ja to bym prędzej dał bana moderatorowi za podjudzanie i prowokowanie… Masz moje poparcie. Pełne.
Masz moje poparcie.
Pełne.
No chodź.