Czat
-
-
-
-
-
Angel_Kubixarius
Vader0PL pisze:Dobrze, to już jest cała piątka.
Potrzebujemy:
‐Dowódcy (Tutaj, ze względu na fabułę ja to zajmę)
‐Wojownika w ciężkim pancerzu z bronią dwuręczną.
‐Starszego Maga, mistrza w jednej z dziedzin
‐Tropiciela, a zarazem świetnego łucznika.
‐Cichego zabójcy z Magią Pyłu, Magią Cienia, ukrytymi ostrzami i resztą wyposażenia tego typu.Pogralbym ale wiedzac jak mnie uwielbiasz i jakim to by było dla ciebie ‘zaszczytem’ wolę nie XD
-
-
Rafael_Rexwent
Kuba1001 pisze:Rafael pójdzie na Maga, więc to raczej ogarnięte.
Ewentualnie jak braknie łucznika to mogę wziąć maina czyli Rafaela. Wtedy będzie też ewentualne wsparcie dla ciężkiego pod postacią dużego tygrysa. Znaczy mnie obojętne, dostosuję się z wyborem w zależności od preferencji reszty.
-
-
-
-
-
-
-
Angel_Kubixarius
maxmaxi123 pisze:Angel, masz postać ze swoją kochaną magią pyłu. Nie grasz nią.
Bo nie mam nic ciekawego w do robienia nim a i czasu na dlugie rozpoczynanie watkow nie mam…
Kube ‐ zależy od opowoeści. Opowiedz mi czy aż tyle srebrnej reki bedzie że mam przeje**ne czy jakoś da radę przeżyć ?
-
-
-
Vader0PL
Potrzebujemy:
1.Dowódcy (Tutaj, ze względu na fabułę ja to zajmę)
2.Wojownika w ciężkim pancerzu z bronią dwuręczną. Wiewiór
3.Starszego Maga, mistrza w jednej z dziedzin
4.Tropiciela, a zarazem świetnego łucznika. Maxmaxi
5.Cichego zabójcy z Magią Pyłu, Magią Cienia, ukrytymi ostrzami i resztą wyposażenia tego typu. Kazute
6.Kapitan Bryga/Fregaty. BulwaDecydować się i nie wpier*alać się innym w wybory. Jeżeli coś zostało zajęte, to już tego nie ma. Patrzeć wyżej, bo niektórzy już coś proponowali od siebie.
-
-
-
bulorwas
Vader0PL pisze:Potrzebujemy:
1.Dowódcy (Tutaj, ze względu na fabułę ja to zajmę)
2.Wojownika w ciężkim pancerzu z bronią dwuręczną.
3.Starszego Maga, mistrza w jednej z dziedzin
4.Tropiciela, a zarazem świetnego łucznika.
5.Cichego zabójcy z Magią Pyłu, Magią Cienia, ukrytymi ostrzami i resztą wyposażenia tego typu.
6.Kapitan Bryga/Fregaty.Decydować się i nie wpier*alać się innym w wybory. Jeżeli coś zostało zajęte, to już tego nie ma. Patrzeć wyżej, bo niektórzy już coś proponowali od siebie.
Kapitan wolny? W sensie ten statku. Bo bym sobie takiego norda zrobił.