Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
To ja chyba dzisiaj stworzę tego łucznika nadczłowieka, chyba że nadczłowiek się do tego nie nada.
A ja mogę wojownika. Będzie dość głupawy, chyba że chcesz by był inteligentniejszy :v
Kazute, Bulwa i Maxmaxi wpisani na dane pozycje.
Kurna, znowu nadmiar chętnych?! Jeżeli dla kogoś nie zostanie nic, to jeszcze coś wymyślę. Wiewiór wpisany.
Kurna, znowu nadmiar chętnych?! Jeżeli dla kogoś nie zostanie nic, to jeszcze coś wymyślę.
Wiewiór wpisany.
Dla mnie już nic nie zostało, więc chyba zwolnię miejsce :c
Ten uczuć kiedy Twoja przeglądarka raz działa normalnie a raz nie, wiec podwaja Ci wiadomości;‐;
Mogę coś dla ciebie wymyślić. Jeździec? Dyplomata? Ziomek od Trebuszy, katapult i balist?
Vader0PL pisze:Mogę coś dla ciebie wymyślić. Jeździec? Dyplomata? Ziomek od Trebuszy, katapult i balist? Niech weźmie Maga to zagram wtedy Rafaelem jako łucznikiem‐supportem.
Vader0PL pisze:Mogę coś dla ciebie wymyślić. Jeździec? Dyplomata? Ziomek od Trebuszy, katapult i balist?
Niech weźmie Maga to zagram wtedy Rafaelem jako łucznikiem‐supportem.
To może od razu Healer? :V
Nie wiem, przewidywałam, że może mi się healer trafi :v
Vader0PL pisze:To może od razu Healer? :V Rafael nie healuje. Rafael supportuje w takim sensie, że zarzyna wrogów jak mu się znudzi łuk albo wojownik nie będzie wyrabiał
Vader0PL pisze:To może od razu Healer? :V
Rafael nie healuje. Rafael supportuje w takim sensie, że zarzyna wrogów jak mu się znudzi łuk albo wojownik nie będzie wyrabiał
Abbei: To bierzesz Maga, czy Healera (do wyboru jeszcze jedna z tych trzech, czyli Jeździec, Ziomek od ciężkiego sprzętu (katapulty itd), Dyplomata)? RR: Rafael mówiący w trzeciej osobie to ciota i ch*j, więc czekamy na decyzje Abbei.
Abbei: To bierzesz Maga, czy Healera (do wyboru jeszcze jedna z tych trzech, czyli Jeździec, Ziomek od ciężkiego sprzętu (katapulty itd), Dyplomata)?
RR: Rafael mówiący w trzeciej osobie to ciota i ch*j, więc czekamy na decyzje Abbei.
Vader0PL pisze: RR: Rafael mówiący w trzeciej osobie to ciota i ch*j, więc czekamy na decyzje Abbei. Ale ty zdajesz sobie sprawę, że ja to napisałem jako żywy człowiek opisując swoją postać, a nie jako sama postać?
Vader0PL pisze: RR: Rafael mówiący w trzeciej osobie to ciota i ch*j, więc czekamy na decyzje Abbei.
Ale ty zdajesz sobie sprawę, że ja to napisałem jako żywy człowiek opisując swoją postać, a nie jako sama postać?
Kurna no nie wiem >_< Odpi***ala mi już przez was, nie nadaję się do czegoś takiego…
Abbei_The_Toy_Maker pisze:Kurna no nie wiem >_< Odpi***ala mi już przez was, nie nadaję się do czegoś takiego… Znów nieświadomie doprowadzam kogoś do szału… Ja pierdziulę…
Abbei_The_Toy_Maker pisze:Kurna no nie wiem >_< Odpi***ala mi już przez was, nie nadaję się do czegoś takiego…
Znów nieświadomie doprowadzam kogoś do szału… Ja pierdziulę…
Rafael_Rexwent pisze:Znów nieświadomie doprowadzam kogoś do szału… Ja pierdziulę… Rafaelciu mój, nie przejmuj się, ja już tak mam, szybko się denrwuję :3
Rafael_Rexwent pisze:Znów nieświadomie doprowadzam kogoś do szału… Ja pierdziulę…
Rafaelciu mój, nie przejmuj się, ja już tak mam, szybko się denrwuję :3
Abbei_The_Toy_Maker pisze:Kurna no nie wiem >_< Odpi***ala mi już przez was, nie nadaję się do czegoś takiego… To może narzucę? Ziomek od trebuszy, katapult i balist? Spokojna praca, patrzysz na płonące kamienie nizczące drewniane palisady…
To może narzucę? Ziomek od trebuszy, katapult i balist? Spokojna praca, patrzysz na płonące kamienie nizczące drewniane palisady…
Kk, ziomek. Jeśli w kartach pojawi się babka ode mnie, to nie on, ok?
Ok?