Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Bardzo.
No to wpadnie paladyn co to nie lubi rozwiązywać wszystkiego pokojowo no i jeszcze później łowca nagród.
MInotaur dowodzacy fregata Imperial‐I?
FD_God: No i fajnie. Rafael: Może okręt inny, ale poza tym to jak najbardziej.
Ej Kubke, gdzie Horda ma jakieś obozy?
Fabularnie siedzą na garnuszku u Krasnoludów, bo Bilek dał im chwilowe schronienie, ale nie posiedzą tam już długo, więc można założyć, że mają jakieś mniejsze obozy na Morzu Wydm, Plugawych Ziemiach i okolicy.
Domagam się odpisu w Hammer, bo tam jest ten z Azeph. Zobacz datę pierwszego moje postu tam i datę kp Hyuna.
Nie z Azeph, tylko z Velerad. I ta, odpiszę, po prostu masz trochę tych postaci, a ta lokacja i wspomnienie o fabule sprawiły, że coś mi się pomyliło.
Nie. Pierwowzór pochodzi z Azeph.
Kuba1001 pisze:Fabularnie siedzą na garnuszku u Krasnoludów, bo Bilek dał im chwilowe schronienie. W Axer może być ciekawie…
Kuba1001 pisze:Fabularnie siedzą na garnuszku u Krasnoludów, bo Bilek dał im chwilowe schronienie.
W Axer może być ciekawie…
Nie dla Orka Axer, dla Krasnoluda to! Na Plugawe Ziemie, raz.
Dobra nie bij ples xd Plugawe Ziemie śmierdzą i nic ciekawego tam nie ma, ale jak mus to mus.
Orkowie też śmierdzą, ale Plugawe Ziemie nie narzekają.
Kuba Urukowie to dobre ziomki są lewacki gonodrczyku
Urukowie niby takie dobre ziomki, ale nikt jeszcze Karty Uruk‐Hai nie zrobił…
Idę w takim razie robić Praka Szczęki…
Jezu, to już jutro ;‐;
Wiesz jak to mówią. هی، کجا بود که تولد الارید روز شنبه بود؟
Napisz to po polsku, bo za cholerę nie wiem, jak tam Twoje róże, Vader.
Sam nie wiem, wklepałem coś w tłumacza. Ale patrz, jaki ze mnie Włoch teraz. Zaliczylem rytuał włoszczyzny i zrobiłem makaron~