Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Nudno tu.
Rozbierz się i pilnuj lumpów :3
Podnieca Cię to?
Jej nie. Mnie tak.
Jej nie.
Mnie tak.
A skąd wiesz, że jej nie?
Lubię, gdy ktoś próbuje rozgryźć co myślę Właściwie to pierwszy raz mi się zdarzyło
Lubię, gdy ktoś próbuje rozgryźć co myślę
Właściwie to pierwszy raz mi się zdarzyło
Te, a akcje 18+ są niedozwolone? Bo tak jedna z moich postaci ma dużą okazję podupczyć i nie wiem czy mogę.
Przecież ty i tak nie umiesz pisać takich scen
Rok temu sam dupczyłem, więc tak trochę dowcip nietrafiony. Co z tego, że locha była 5/10
Pewnie to był twój pierwszy i ostatni raz skoro aż musiałeś się tym “wyczynem” pochwalić na forum
Rafael_Rexwent pisze:Pewnie to był twój pierwszy i ostatni raz skoro aż musiałeś się tym “wyczynem” pochwalić na forum Wolę tak niż nigdy nie spróbować prawiczku.
Rafael_Rexwent pisze:Pewnie to był twój pierwszy i ostatni raz skoro aż musiałeś się tym “wyczynem” pochwalić na forum
Wolę tak niż nigdy nie spróbować prawiczku.
bulorwas pisze:locha była 5/10 Je**ny zoofil
bulorwas pisze:locha była 5/10
Je**ny zoofil
Co za zua bulwa
bulorwas pisze:Co z tego, że locha była 5/10 Stwierdziłeś to przed piciem, gdy byłeś już narąbany jak szpadel czy może gdy wytrzeźwiałeś?
bulorwas pisze:Co z tego, że locha była 5/10
Stwierdziłeś to przed piciem, gdy byłeś już narąbany jak szpadel czy może gdy wytrzeźwiałeś?
bulorwas pisze:Rok temu sam dupczyłem, więc tak trochę dowcip nietrafiony. Co z tego, że locha była 5/10 Jak to nie jest żart, to zachowałeś się jak dupek.
bulorwas pisze:Rok temu sam dupczyłem, więc tak trochę dowcip nietrafiony. Co z tego, że locha była 5/10
Jak to nie jest żart, to zachowałeś się jak dupek.
Abbei_The_Toy_Maker pisze: Nie odpowiedziałaś.
Abbei_The_Toy_Maker pisze:
Nie odpowiedziałaś.
SztykMolodiets pisze:Nie odpowiedziałaś. A jest sens?
SztykMolodiets pisze:Nie odpowiedziałaś.
A jest sens?
Kuba1001 pisze:Stwierdziłeś to przed piciem, gdy byłeś już narąbany jak szpadel czy może gdy wytrzeźwiałeś? Trzecia opcja.
Kuba1001 pisze:Stwierdziłeś to przed piciem, gdy byłeś już narąbany jak szpadel czy może gdy wytrzeźwiałeś?
Trzecia opcja.
SztykMolodiets pisze:Jak to nie jest żart, to zachowałeś się jak dupek. Bycie dupkiem przynosi często korzyści.
SztykMolodiets pisze:Jak to nie jest żart, to zachowałeś się jak dupek.
Bycie dupkiem przynosi często korzyści.
Abbei_The_Toy_Maker pisze:A jest sens? Kompletnie nic nie ma sensu więc możesz nic nie robić, nawet nie istnieć ale to też nie ma sensu… Po za tym robisz coś. Więc odpowiedz.
Abbei_The_Toy_Maker pisze:A jest sens?
Kompletnie nic nie ma sensu więc możesz nic nie robić, nawet nie istnieć ale to też nie ma sensu… Po za tym robisz coś. Więc odpowiedz.