Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Ale ta odpowiedź ma sens.
Wyjaśnisz więc jaki? Bo ja chyba nie sięgam umysłem tam, gdzie ty.
Znaczy, bo Abbei jest kobietą, nie? To tak se myślę, że Sztyk mogł zasugerować, iż ma ona chja w ustach, ale pewien nie jestem. Tak się u mnie na osiedlu mówiło, ale na końcu zdania dodawało się jeszcze "dzwko"
Cóż za prymitywny sposób obrażania innych.
Abbei_The_Toy_Maker pisze:Cóż za prymitywny sposób obrażania innych. W pełni popieram.
Abbei_The_Toy_Maker pisze:Cóż za prymitywny sposób obrażania innych.
W pełni popieram.
Aż żal takich ludzi.
Kazute pisze:Aż żal takich ludzi. Aż żal dupę ściska, jakby rzec.
Kazute pisze:Aż żal takich ludzi.
Aż żal dupę ściska, jakby rzec.
Dokładnie. ;^;
To jest takie przykre :c
No bo wiecie, hahahaha, seks, ahahaha, prostytucja, ahahahaha, ŚMIESZNE
^+
Powinniśmy urządzić jakąś grupę wsparcia dla jejaków z ciężkiego środowiska. I na przykład dokarmiać ich ciastkami, bo mają za mało słodyczy w życiu.
Nie tylko ciastkami, ale też innymi słodyczami. ^^
Dobry pomysł.
Powinniśmy dokarmiać ich chlebem z cukrem, bo słodycze są za drogie.
Zwykłe cukry są za drogie (ty wiesz ile to atomów taka glukoza?). Dawajmy in (2R, 3S)butano‐1,2,3,4‐tetraol.
A po co w ogóle dokarmiać? Obetnijmy nogi, wtedy nie będą chodzić głodni.
Okej. Dobry plan.
Kuba1001 pisze:A po co w ogóle dokarmiać? Obetnijmy nogi, wtedy nie będą chodzić głodni. Nie lepiej poddać ich eutanazji? Wtedy w ogóle nie będą czuć głodu.
Kuba1001 pisze:A po co w ogóle dokarmiać? Obetnijmy nogi, wtedy nie będą chodzić głodni.
Nie lepiej poddać ich eutanazji? Wtedy w ogóle nie będą czuć głodu.
To będzie mniej zabawne.