Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Kazute pisze:Aż żal takich ludzi. Aż żal dupę ściska, jakby rzec.
Kazute pisze:Aż żal takich ludzi.
Aż żal dupę ściska, jakby rzec.
Dokładnie. ;^;
To jest takie przykre :c
No bo wiecie, hahahaha, seks, ahahaha, prostytucja, ahahahaha, ŚMIESZNE
^+
Powinniśmy urządzić jakąś grupę wsparcia dla jejaków z ciężkiego środowiska. I na przykład dokarmiać ich ciastkami, bo mają za mało słodyczy w życiu.
Nie tylko ciastkami, ale też innymi słodyczami. ^^
Dobry pomysł.
Powinniśmy dokarmiać ich chlebem z cukrem, bo słodycze są za drogie.
Zwykłe cukry są za drogie (ty wiesz ile to atomów taka glukoza?). Dawajmy in (2R, 3S)butano‐1,2,3,4‐tetraol.
A po co w ogóle dokarmiać? Obetnijmy nogi, wtedy nie będą chodzić głodni.
Okej. Dobry plan.
Kuba1001 pisze:A po co w ogóle dokarmiać? Obetnijmy nogi, wtedy nie będą chodzić głodni. Nie lepiej poddać ich eutanazji? Wtedy w ogóle nie będą czuć głodu.
Kuba1001 pisze:A po co w ogóle dokarmiać? Obetnijmy nogi, wtedy nie będą chodzić głodni.
Nie lepiej poddać ich eutanazji? Wtedy w ogóle nie będą czuć głodu.
To będzie mniej zabawne.
.
Ale czemu ich? Bez nóg i tak nie będą pracować…
AdvBioSys pisze:Ale czemu ich? Bez nóg i tak nie będą pracować… Bingo, mam pomysł! A co, jeśli wytniemy im genitalia i nakarmimy je nimi? Nie będą głodne, przypadkiem nie zrobią reprodukcji i będą zdolne do pracy.
AdvBioSys pisze:Ale czemu ich? Bez nóg i tak nie będą pracować…
Bingo, mam pomysł! A co, jeśli wytniemy im genitalia i nakarmimy je nimi? Nie będą głodne, przypadkiem nie zrobią reprodukcji i będą zdolne do pracy.
Ale genitalia są trochę… hm, małe. Przydałoby się coś jeszcze.
Ku*w… Taki żarty są dobre o murzynach. Nie śmiejmy się z patologii.
Cóż, temat dawno pogalopował w siną dal i niewiele na to mogę poradzić, bulwo.