Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Papierowego?
Nie wiem, tak mnie naszło Każdy rysuje swoją postać, lokacje narysowane, potworki narysowane. To byłoby naprawdę zabawne
Abbei_The_Toy_Maker pisze:Nie wiem, tak mnie naszło Każdy rysuje swoją postać, lokacje narysowane, potworki narysowane. To byłoby naprawdę zabawne To może być ciekawe. Tylko rysunki muszą być własne.
Abbei_The_Toy_Maker pisze:Nie wiem, tak mnie naszło Każdy rysuje swoją postać, lokacje narysowane, potworki narysowane. To byłoby naprawdę zabawne
To może być ciekawe. Tylko rysunki muszą być własne.
A jak ktoś nie umie rysować? :^(
Ja pewnie bym dawał swoje “upośledzone rysunki”
Ja umiem rysować, ale tylko, jak mam czas, pomysł i chęci. :^)
Chyba mam jeszcze możliwość zrobienia jeszcze jednej grupy na Jeja jak by wyszedł pomysł z rysowanym PBFem
To ja bym narysowała kropkę Nazwałbym swoją postać… Hmmm… Kropek. A jakby musiał być człowiek to już gorzej
Najwyżej byłby cały zdeformowany! :'D
I o to chodzi, nikt nie musi umieć rysować. To może być bazgrołek, byleby jego anatomia odpowiadała temu, co po nim oczekujesz. Wiecie, coś w stylu, że jeśli nie ma palców, to nie będzie pstrykał, czy grał w karty.
I o to chodzi, nikt nie musi umieć rysować. To może być bazgrołek, byleby jego anatomia odpowiadała temu, co po nim oczekujesz.
Wiecie, coś w stylu, że jeśli nie ma palców, to nie będzie pstrykał, czy grał w karty.
Albo potajemnie poprosiłabym kogoś o narysowanie postaci za mnie :‐p Więc jak ktoś coś, to zapraszam do mnie, żeby mi co narysować. Płacę w ciasteczkach
Tylko jaka tematyka. Fantasy Sci‐Fi Czy co
Abbei_The_Toy_Maker pisze: Wiecie, coś w stylu, że jeśli nie ma palców, to nie będzie pstrykał, czy grał w karty. Jeżeli nie będzie chętnych do rysowania, to idę się uczyć rysować palce
Abbei_The_Toy_Maker pisze: Wiecie, coś w stylu, że jeśli nie ma palców, to nie będzie pstrykał, czy grał w karty.
Jeżeli nie będzie chętnych do rysowania, to idę się uczyć rysować palce
Spokojnie! Można po prostu kreseczki zrobić
Mógłbym zrobić taki PBF, tylko pozostaje problem tematyki.
Zygarde pisze:Mógłbym zrobić taki PBF, tylko pozostaje problem tematyki. Może wojenna?
Zygarde pisze:Mógłbym zrobić taki PBF, tylko pozostaje problem tematyki.
Może wojenna?
Abbei_The_Toy_Maker pisze:Spokojnie! Można po prostu kreseczki zrobić Uff o\\o""
Abbei_The_Toy_Maker pisze:Spokojnie! Można po prostu kreseczki zrobić
Uff o\\o""
Wojenna… K
A może zrobić kilka w sobie? Co się będziemy w jednej kisić
Ze wzgledu na to że nie chce mi się teraz pytać Kuby o pozwolenie na reklamę link do grupy w opisie mojego profilu