Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Chyba mam jeszcze możliwość zrobienia jeszcze jednej grupy na Jeja jak by wyszedł pomysł z rysowanym PBFem
To ja bym narysowała kropkę Nazwałbym swoją postać… Hmmm… Kropek. A jakby musiał być człowiek to już gorzej
Najwyżej byłby cały zdeformowany! :'D
I o to chodzi, nikt nie musi umieć rysować. To może być bazgrołek, byleby jego anatomia odpowiadała temu, co po nim oczekujesz. Wiecie, coś w stylu, że jeśli nie ma palców, to nie będzie pstrykał, czy grał w karty.
I o to chodzi, nikt nie musi umieć rysować. To może być bazgrołek, byleby jego anatomia odpowiadała temu, co po nim oczekujesz.
Wiecie, coś w stylu, że jeśli nie ma palców, to nie będzie pstrykał, czy grał w karty.
Albo potajemnie poprosiłabym kogoś o narysowanie postaci za mnie :‐p Więc jak ktoś coś, to zapraszam do mnie, żeby mi co narysować. Płacę w ciasteczkach
Tylko jaka tematyka. Fantasy Sci‐Fi Czy co
Abbei_The_Toy_Maker pisze: Wiecie, coś w stylu, że jeśli nie ma palców, to nie będzie pstrykał, czy grał w karty. Jeżeli nie będzie chętnych do rysowania, to idę się uczyć rysować palce
Abbei_The_Toy_Maker pisze: Wiecie, coś w stylu, że jeśli nie ma palców, to nie będzie pstrykał, czy grał w karty.
Jeżeli nie będzie chętnych do rysowania, to idę się uczyć rysować palce
Spokojnie! Można po prostu kreseczki zrobić
Mógłbym zrobić taki PBF, tylko pozostaje problem tematyki.
Zygarde pisze:Mógłbym zrobić taki PBF, tylko pozostaje problem tematyki. Może wojenna?
Zygarde pisze:Mógłbym zrobić taki PBF, tylko pozostaje problem tematyki.
Może wojenna?
Abbei_The_Toy_Maker pisze:Spokojnie! Można po prostu kreseczki zrobić Uff o\\o""
Abbei_The_Toy_Maker pisze:Spokojnie! Można po prostu kreseczki zrobić
Uff o\\o""
Wojenna… K
A może zrobić kilka w sobie? Co się będziemy w jednej kisić
Ze wzgledu na to że nie chce mi się teraz pytać Kuby o pozwolenie na reklamę link do grupy w opisie mojego profilu
Zapamiętać ‐ nigdy nie zdradzać fajnych pomysłów w obecności Zygarde
Czemu niby?
Możesz zrobić przecież jeszcze swój On ma wojenny Pbf, a ty na przykład będziesz miała pomieszanie przeróżnych cosiów~
No bo spierdzieli ten pomysł Mój pomysł A jako, że wyjawilam go tutaj to nie mogę wołać o prawa autorskie ;^;
No bo spierdzieli ten pomysł
Mój pomysł
A jako, że wyjawilam go tutaj to nie mogę wołać o prawa autorskie ;^;
Załóż konkurencyjny, jak creepy radzi.
Abbei_The_Toy_Maker pisze:No bo spierdzieli ten pomysł Mój pomysł A jako, że wyjawilam go tutaj to nie mogę wołać o prawa autorskie ;^; Ja tylko założyłem grupę, mogę pousuwać tematy, oddać grupę i tyle.
Abbei_The_Toy_Maker pisze:No bo spierdzieli ten pomysł
Ja tylko założyłem grupę, mogę pousuwać tematy, oddać grupę i tyle.