Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Zygarde pisze:Mógłbym zrobić taki PBF, tylko pozostaje problem tematyki. Może wojenna?
Zygarde pisze:Mógłbym zrobić taki PBF, tylko pozostaje problem tematyki.
Może wojenna?
Abbei_The_Toy_Maker pisze:Spokojnie! Można po prostu kreseczki zrobić Uff o\\o""
Abbei_The_Toy_Maker pisze:Spokojnie! Można po prostu kreseczki zrobić
Uff o\\o""
Wojenna… K
A może zrobić kilka w sobie? Co się będziemy w jednej kisić
Ze wzgledu na to że nie chce mi się teraz pytać Kuby o pozwolenie na reklamę link do grupy w opisie mojego profilu
Zapamiętać ‐ nigdy nie zdradzać fajnych pomysłów w obecności Zygarde
Czemu niby?
Możesz zrobić przecież jeszcze swój On ma wojenny Pbf, a ty na przykład będziesz miała pomieszanie przeróżnych cosiów~
No bo spierdzieli ten pomysł Mój pomysł A jako, że wyjawilam go tutaj to nie mogę wołać o prawa autorskie ;^;
No bo spierdzieli ten pomysł
Mój pomysł
A jako, że wyjawilam go tutaj to nie mogę wołać o prawa autorskie ;^;
Załóż konkurencyjny, jak creepy radzi.
Abbei_The_Toy_Maker pisze:No bo spierdzieli ten pomysł Mój pomysł A jako, że wyjawilam go tutaj to nie mogę wołać o prawa autorskie ;^; Ja tylko założyłem grupę, mogę pousuwać tematy, oddać grupę i tyle.
Abbei_The_Toy_Maker pisze:No bo spierdzieli ten pomysł
Ja tylko założyłem grupę, mogę pousuwać tematy, oddać grupę i tyle.
Niech Abbi założy swój. Zobaczymy, który lepszy.
Raczej mój przegra
Wygra, bo w najbliższym czasie mi się nie chce Zarzuciłam pomysł, myślałam że mnie wyśmieją jak zazwyczaj
Wygra, bo w najbliższym czasie mi się nie chce
Zarzuciłam pomysł, myślałam że mnie wyśmieją jak zazwyczaj
Mi tam obojętny i tak byłbym tam tylko widzem, patrząc na mój talent…
Ja chciałem zrobić PBF, okazało się że wyszedł kijowo, szczególnie mapa. Zresztą dokończę grupę, dam moda/oddam grupę Abbei i się okaże czy może być, czy usuwanie tematu i Abbei robi PBF
maxmaxi123 pisze:Mi tam obojętny i tak byłbym tam tylko widzem, patrząc na mój talent… Napewno jest lepszy niż “ciężki karabin W.H.A.T.”
maxmaxi123 pisze:Mi tam obojętny i tak byłbym tam tylko widzem, patrząc na mój talent…
Napewno jest lepszy niż “ciężki karabin W.H.A.T.”
Jeśli chcesz dać tu tego linka to śmiało. Gdybym nie fakt, że jestem leniwą, plastyczną amebą to też bym zagrał.
www.grupy.jeja.pl/6712,wojna‐o‐retardoville‐rysunkowy‐pbf.html
Jak skończysz, to mi nie oddawaj, nie umiem prowadzić czyjegoś pbfa