Czat
-
-
-
Andrzej_Duda
https://youtu.be/NvS351QKFV4 Musiałem
-
-
Kuba1001
Stalowi Ludzie z Imperium Gryfów i Krzyżowcy Argentu otrzymali nowe opisy, więc odsyłam do Najważniejszych Informacji. Przy okazji możecie poczytać też o nowej organizacji.
Ponadto zaktualizowałem o wiele wydarzeń Wieści ze Świata, kolejne wkrótce, w tym kilka bardzo ważnych.
Jutro i/lub w sobotę wezmę się za nowe opisy dla niektórych lokacji (na pewno dla Argentu i Dekapolis, nie wiem czy jeszcze dla czegoś), a w sobotę i niedzielę postaram się dać więcej odpisów i dodać kilku NPC oraz zasilić Bestiariusz. Ewentualnie zrobię to w ździebko innej kolejności. -
-
-
-
-
Kuba1001
Zasiedziałem się przy lokacjach, dziś później dodam minimum jedną więcej, do tego dwie organizacje, może kilku NPC i coś do Bestiariusza.
Poza tym to zachęcam nowych do wybierania którejś z napisanych przed chwilą lokacji, bo planuję tam ciekawą fabułę. No, może poza Szkarłatną Przystanią, to temat na zaś dla każdego powiązanego z Krzyżowcami Argentu. -
-
-
Kuba1001
“Mimo iż nie ma całkowitego zaufania do Magów, a sam Magii nie lubi, to szanuje każdego adepta sztuk tajemnych, a zwłaszcza tych, z którymi zdołał się zaprzyjaźnić.” ‐ Tak brzmi pełne zdanie, z którego to wziąłeś.
“Mimo iż nie ma całkowitego zaufania do Magów, to szanuje każdego adepta sztuk tajemnych, a zwłaszcza tych, z którymi zdołał się zaprzyjaźnić.” ‐ A tutaj bez wtrącenia. Czyli, jak na moje, jest dobrze. -
-
-
-
-
-