Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Cóż, czego się spodziewasz po świecie fantasy, wzorowanym na średniowieczu? W tamtych czasach, kobiety głównie w domach siedziały. Może też i na dworach, a nie w obozach wojskowych, lub gdzieś w głuszy.
Fantasy to również fikcja. Duża część kobietek mogła się wyrwać spod zasad, w końcu to nie jest kubek w kubek średniowiecze. ¯_(ツ)_/¯
Ale wychodzi na to, że pod pewnymi względami jednak jest. Czy tam, czasami.
Jeszcze nie wynaleźliśmy tu feminizmu lub emancypacji kobiet, obecnie mamy tylko mikstury antykoncepcyjne oraz krasnoludonazizm.
Mam pomysł.Magia komunizmu.Arcymistrzowie tej dziedziny potrafią wywoływać gigantyczny głód i dezintegrować całe jedzenie w promieniu 200 km.
Kisnę.
Oraz oczywiście magia gazu.
Poszedlbym w choroby. Komunizm wywoluje Czerwona Goraczka, jak wymyslil Pilipiuk.
Mamy krasnoludonazizm, więc czemu nie?
Jeszcze jak!
Kutwa… No… Kutwa…
Ostateczne rozwiązanie kwestii hobbickiej
Wiatrowiej pisze:Ostateczne rozwiązanie kwestii hobbickiej Właściwie, to planowałem kartę gościa, który chce wyeksterminować gobliny i orki.
Wiatrowiej pisze:Ostateczne rozwiązanie kwestii hobbickiej
Właściwie, to planowałem kartę gościa, który chce wyeksterminować gobliny i orki.
Chyba nawet wiem czemu :V
Cóż, jesteś.domyślnym człowiekiem.
Hobbici powinni rządzić tym światem. Wtedy nikt nie robiłby wojen, bo komu chce sie dupę na front ruszać?
Pozdro dla kumatych.
Kurde, muszę o to zapytać. Czy ktokolwiek, kiedykolwiek zrobił postać orczycy?
Kurde, muszę o to zapytać.
Czy ktokolwiek, kiedykolwiek zrobił postać orczycy?
Feminizm! Rządają czegoś, co nie ma racji bytu!
Nie przypominam sobie.