Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Uwierz, jestem bliżej zrobienia tego niż ktokolwiek inny kiedykolwiek był.
It’s over Radio. Kuba has the high ground.
Założę się że będzie EXTRA THICC
Don’t try it. I have the power of DeviantArt and Tumblr on my side. Jesteś bystrym człowiekiem.
Don’t try it. I have the power of DeviantArt and Tumblr on my side.
Jesteś bystrym człowiekiem.
Banuje
Vader0PL pisze:Banuje
Vader0PL pisze:Banuje Ale kogo?
Ale kogo?
Mnie, a kogóż by innego?
Obu, dla zasady.
No to peszek Zostawiamy cię płonącego na Czacie. Kto cię uratuje i zrobi Darth Radiem? (EDIT:) A mi dorobi metalowe nogi żebym z wykrwawienia nie zginął?
Słyszeliście o odpowiedzialności zbiorowej, co nie?
Kuba1001 pisze:Obu, dla zasady. Szefie, przy okazji wyrzuciłem nieaktywnych i usunąłem zbędne tematy.
Kuba1001 pisze:Obu, dla zasady.
Szefie, przy okazji wyrzuciłem nieaktywnych i usunąłem zbędne tematy.
Kuba1001 pisze:Obu, dla zasady. Tylko obu?
Tylko obu?
Vader0PL pisze:Słyszeliście o odpowiedzialności zbiorowej, co nie? Mam młodszego brata, więc słyszałem i to nie raz
Vader0PL pisze:Słyszeliście o odpowiedzialności zbiorowej, co nie?
Mam młodszego brata, więc słyszałem i to nie raz
Vader0PL pisze:Szefie, przy okazji wyrzuciłem nieaktywnych i usunąłem zbędne tematy. Spok… Co do ch*ja?!
Vader0PL pisze:Szefie, przy okazji wyrzuciłem nieaktywnych i usunąłem zbędne tematy.
Spok… Co do ch*ja?!
._. To narka
Vader0PL pisze:…wyrzuciłem nieaktywnych i usunąłem zbędne tematy. A jednostki dalej niewycenione…
Vader0PL pisze:…wyrzuciłem nieaktywnych i usunąłem zbędne tematy.
A jednostki dalej niewycenione…
Szukam jakiegoś miasta w którym Mroczne elfy żyją obok innych ras, nie ma żadnego zakonu czy zbioru kapłanów związanego z Siłami Dobra.
Gilgasz, Nowe Gilgasz, Kasuss, Linest, Imalin i tak dalej.
Które ma najmniejszą armię i służby porządkowe?