Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
It’s over Radio. Kuba has the high ground.
Założę się że będzie EXTRA THICC
Don’t try it. I have the power of DeviantArt and Tumblr on my side. Jesteś bystrym człowiekiem.
Don’t try it. I have the power of DeviantArt and Tumblr on my side.
Jesteś bystrym człowiekiem.
Banuje
Vader0PL pisze:Banuje
Vader0PL pisze:Banuje Ale kogo?
Ale kogo?
Mnie, a kogóż by innego?
Obu, dla zasady.
No to peszek Zostawiamy cię płonącego na Czacie. Kto cię uratuje i zrobi Darth Radiem? (EDIT:) A mi dorobi metalowe nogi żebym z wykrwawienia nie zginął?
Słyszeliście o odpowiedzialności zbiorowej, co nie?
Kuba1001 pisze:Obu, dla zasady. Szefie, przy okazji wyrzuciłem nieaktywnych i usunąłem zbędne tematy.
Kuba1001 pisze:Obu, dla zasady.
Szefie, przy okazji wyrzuciłem nieaktywnych i usunąłem zbędne tematy.
Kuba1001 pisze:Obu, dla zasady. Tylko obu?
Tylko obu?
Vader0PL pisze:Słyszeliście o odpowiedzialności zbiorowej, co nie? Mam młodszego brata, więc słyszałem i to nie raz
Vader0PL pisze:Słyszeliście o odpowiedzialności zbiorowej, co nie?
Mam młodszego brata, więc słyszałem i to nie raz
Vader0PL pisze:Szefie, przy okazji wyrzuciłem nieaktywnych i usunąłem zbędne tematy. Spok… Co do ch*ja?!
Vader0PL pisze:Szefie, przy okazji wyrzuciłem nieaktywnych i usunąłem zbędne tematy.
Spok… Co do ch*ja?!
._. To narka
Vader0PL pisze:…wyrzuciłem nieaktywnych i usunąłem zbędne tematy. A jednostki dalej niewycenione…
Vader0PL pisze:…wyrzuciłem nieaktywnych i usunąłem zbędne tematy.
A jednostki dalej niewycenione…
Szukam jakiegoś miasta w którym Mroczne elfy żyją obok innych ras, nie ma żadnego zakonu czy zbioru kapłanów związanego z Siłami Dobra.
Gilgasz, Nowe Gilgasz, Kasuss, Linest, Imalin i tak dalej.
Które ma najmniejszą armię i służby porządkowe?
Linest.