Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Ja tam lubię swoje miasto
Nienawidze tego miasta. Jestem tutaj trzy lata i o trzy za dlugo. :c Kuuurwa 9km z plecakiem to jak nic 1,5‐2h… a pies czeka…
Hueco Mundo?
Hmm… lubię jeździć stopem, moze uda mi sie zlapac. ^^ (Kto mnie mokrego wezmie…)
W Łodzi mieszkam i jak ma cię kto wozić to jest spoko. Od urodzenia tu jestem
Ile łodzian, przerażające, myślałem że jestem sam
Gulasz jeszcze jest z Łodzi.
Ja nie Ućianin ‐ ja chwilowo. A gdyby kogoś interesowało ‐ udało mi się (prawie) właśnie wrócić do domu.
Wyprowadziłam się kilka lat temu za morze i od tego czasu starzy “znajomi” nazywają mnie Szwedką. Wiem, interesujące. :x
Dokładniej to okręt podwodny.
A ja mieszkam w okolicach Ući na codzień, obecnie w Wawie
Chciałem chwalić się dziołchą/randką, a nie miastem…
Mój kochany Śląsk
No to Ci nie wyszło
Ether pisze:Chciałem chwalić się dziołchą/randką Ty przynajmniej na jakieś chodzisz ;‐; W ogóle, gdzie ty byłeś, że tyle się wracać musiałeś?
Ether pisze:Chciałem chwalić się dziołchą/randką
Ty przynajmniej na jakieś chodzisz ;‐; W ogóle, gdzie ty byłeś, że tyle się wracać musiałeś?
Widzew, stare polesie. Tam są takie ku*wa dojazdy
Mieszkam w internacie. Do domu wracałem.
maxmaxi123 pisze:Ty przynajmniej na jakieś chodzisz ;‐; A wiesz, że nawet ładna była? ^^
maxmaxi123 pisze:Ty przynajmniej na jakieś chodzisz ;‐;
A wiesz, że nawet ładna była? ^^
No dobra, wszyscy jesteście w Łodzi, ale na jakim oceanie?
Pałał ktoś z was wielkim przywiązaniem do postaci, którą grał? Coś jak braterska miłość. Bo ja właśnie tego doświadczam z moim wilkołakiem. On jest taki awww