Czat
-
-
-
-
Kuba1001
Godzinę temu wróciłem z Hana Solo, film był zajebisty, mimo iż początkowo obawiałem się klapy kalibru co najmniej Przebudzenia Mocy. Tak czy inaczej, produkcja miło mnie zaskoczyła i ciepło będę wspominać ulubionego złodupca ze wszystkich nowych filmów (który w tym filmie zadebiutował, a bije na głowę tych z Przebudzenia Mocy, Ostatniego Jedi i Łotra Jeden, ale nie umywa się wciąż do reszty filmów), epizodyczną rolę jednego z moich ulubionych czarnych charakterów w ogóle, świetnego protagonistę‐antagonistę, którego również bardzo polubiłem oraz, rzecz jasna, komunistycznego robota (taś taś Radio).
Poza tym to jutro wracam do codziennych odpisów, ewentualnie w poniedziałek, jeśli coś mi wypadnie.
Od drugiego czerwca biorę się za dwa nowe PBF’y, w tym ten jeden strategiczny, który już Wam obiecałem, oraz inny, zupełnie nowy, o których wie garstka wybrańców (jeden wybraniec, ściślej mówiąc).
Z innych ogłoszeń parafialnych to mam znów ofertę dla graczy, aby zrobić postaci specjalnie do ciekawej fabuły dla start. Wątki są niepowiązane ze sobą (a może?), ale ważne dla świata. Są to role:
Wampira‐złodupca służącego w Kolektywie Cienia (posadka po Czerwonym).
Błędnego lub wędrownego rycerza, poszukiwacza przygód czy innego swojego chłopa (lub baby), który zawędruje do Belukarmerah (ponownie posadka po Czerwonym).
Jakiegokolwiek Krasnoluda do wrzucenia na spółę z Wiewiurem do intrygi tkającej się powoli w Hendarum (ewentualnie kogoś, kto go zastąpi, bo odpisuje tam rzadziej ode mnie, co jest wyczynem).
Żołnierza‐szeregowca armii Księstwa Pajęczej Królowej, który trafi do Przełęczy Martwego Orka, pod Fort Kvatch.
Jakiegoś Arabusa z własnym plemieniem.
Drobnego szlachcica z Ur lub żołnierza slavońskiego.
To samo, z tym że tyczy się Minteled.
Orka grabiącego dla swojego Księstwa.
Orka, Goblina, Hobgoblina, Orkologa lub Centaura w służbie Hordy.
Oczywiście, nie oczekuję, żeby wszystkie role się wypełniły, zależy mi szczególnie na pierwszych czterech, ewentualnie pięciu, reszta jest opcjonalna. No i wiadomo, nie musicie tego brać w ogóle, wtedy ważne wydarzenia potoczą się bez Was, ale chyba wszyscy uważamy, że opcja, w której gracze mają swój wkład jest o wiele ciekawsza, prawda?
Koniec ogłoszeń parafialnych. -
-
-
-
-
-
-
Kuba1001
Wampir z Kolektywu ‐ Wiatrowiej.
Rycerzyk ‐ Wiewiur.
Krasnal ‐ Bastion.
Drow ‐ Vader.
Arabus ‐ Bulwa.
Szlachcic/żołnierz Slavonii ‐ Gunzi (żołnierz).
Szlachcic/żołnierz Gez ‐ Ether.
Ork z Księstwa ‐ Kazute.
Ork, Hobgoblin, Goblin, Orkolog, Centaur z Hordy ‐ Szakal (Orkolog).
Machnąłem sobie rozpiskę, żeby było łatwiej. Jak już się jest pewnym, że tym, co się wybrało, będzie się grać, można siadać do Karty, to kiedy kto doda i kiedy wystartuje nie ma żadnego wpływu na rozgrywkę innych. -
-
-
Kuba1001
Wiewiur:
No okej, ale jeśli dostaniesz kogoś dla towarzystwa, to nie licz na łagodne traktowanie za dalsze stopowanie wątku ważnego dla innego gracza i fabuły.
Vader:
Mówiłem przecież, że na razie po jednej postaci na łebka, a później, gdy nikt inny się nie zgłosi, będzie można zająć się innymi opcjami. -
-
-
-
-
-