Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Mój nauczyciel od historii nazywał to Wieżami bojowymi i mimo niechęci mi też to zostało.
znajdź mi źródło. Proszę.
Kuba, co mam do cholery robić?
Ja wiem, że to jest błędna nazwa, spokojnie. Po prostu mi tak zostało po tamtym sku*wysynu.
@Kuba, wybacz, chciałem usunąć post wyżej, ale, cholera bulwa odpisał szybciej. Po prostu nie wiem jak stworzyć postać.
Jak stworzyć postać? No wiesz, kilka już zrobiłeś… O wozach nie było mowy w opisie armii Gez, więc odpadają. Mówiłem, że w takim razie albo walka w polu, albo na fortyfikacjach. Jak? Już pisałem.
Mogę je “stworzyć”/“odkryć”/“wynaleźć”?
Nie na start i nie tak z dupy, ale możesz.
Oku, a pomożesz stworzyć klamrę spinającą moją historię ze zdobyciem szlachectwa Gez? :X
Ether pisze:Je**ć harcerzy. Je**ć Ciebie
Ether pisze:Je**ć harcerzy.
Je**ć Ciebie
Byłem przez rok harcerzem jako dzieciak. Je**ć kardę zarządzającą, ale ludzie są spoko
Dokładnie.
Fisto pisze:Je**ć Ciebie Założyłeś… 6. konto? Gratuluję wytrwałości.
Fisto pisze:Je**ć Ciebie
Założyłeś… 6. konto? Gratuluję wytrwałości.
OstatniBastion pisze:Dokładnie. Schlebiaj sam sobie fejkkontem. xD
OstatniBastion pisze:Dokładnie.
Schlebiaj sam sobie fejkkontem. xD
Ether pisze:Schlebiaj sam sobie fejkkontem. xD Co?
Ether pisze:Schlebiaj sam sobie fejkkontem. xD
Co?
Jak tam sobie chcesz.
Ether pisze:Oku, a pomożesz stworzyć klamrę spinającą moją historię ze zdobyciem szlachectwa Gez? :X Skoro tak się zasłużyłeś jako wojak to czemu nie za to?
Ether pisze:Oku, a pomożesz stworzyć klamrę spinającą moją historię ze zdobyciem szlachectwa Gez? :X
Skoro tak się zasłużyłeś jako wojak to czemu nie za to?
Ether pisze:Schlebiaj sam sobie fejkkontem. xD No i się wydało
No i się wydało
Ej!
O ktorej robisz odpisy jutro? Moze zdaze poprawic przed oddaniem krwi.