Czat
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Vader0PL
Po prostu spójrz na mnie.
Kumple mają u mnie lepiej.
Dręczę tych, których nie lubię.
Znikam na spore okresy czasu bez wyjaśnień.
Jestem rasistą, ksenofobem, seksistą, homofobem, antysemistą i nekrofilem.
Prowadzę długą i nudną akcję, by tym samym zabić ciekawy punkt kulminacyjny.Skoro ja mogę, to tym bardziej reszta.
-
-
-
-
-
-
-
-
Kuba1001
Vader:
Nie.
Naczelny:
Nie przypominam sobie żadnej postaci Vadera lub Bilolusa, która byłaby zwyczajnie tak głupia i zrobiona na odpie**ol, zwłaszcza mam tu na myśli ten śmieszny stosunek zalet do wad, brak ekwipunku poza listem, początkowy brak imienia i historię. Handluj z tym.
Tak w skrócie to wiadomość opiewała na to, że usuwam cię z kontaktów, ponieważ mam dość twojego trucia dupy, wkuwiania, bólu dupy i wylewania tam potoków gówna, rzygowin oraz toksycznych odpadów, w których to Bilolus jest chjowy, jego postaci też, Vader jest chjowy, jego postaci też, Oskad jest chjowy, Elarid jest ch*jowy i tak dalej. -
-
Naczelny
Sprawdź Duuma Vadera albo postać o imieniu bodajże Kazimierz Bilolusa.
Nie napisałem, że Vader jest chjowy.
Nie napisałem, że Bilolus jest chjowy.
Mam wrażenie że ktoś ma ból dupy tylko dlatego, że te karty pisałem ja nie koncentrując się na samych kartach. Ktoś mi wypomina jaka postać jest chjowa ale wad nie poda.
Podałem kontrargument na zarzut Kuby odnośnie Milicjanta i jego sposobu zachowań. Napisałem mu że gdyby przestrzegać charakterów to prosty Baron nie zostałby jednym z najlepszych władców Krasnoludów w historii Elarid.
Wyje**ł mnie.
Może to i dobrze, że usunąłeś mnie z kontaktów, bo jeśli któryś z nas popełni błąd argumentacyjny to można go łatwo zagiąć. Jest publiczność. Ja mam czas na dyskusje. Vadera niektóre postacie są chjowe. Sprawdź sobie, cóżeś wtedy zaakceptował. A wlepienie mi bana czepianie się różnych rzeczy w sposób konstruktywny to oznaka spie**olenia. Jakiś Xavier Wassi ma historię na kilka wersetów i umiejętności więcej niż wad. No ku*wa.