Czat
-
-
Naczelny
bulorwas pisze:To nie jest szkoła savoir vivre, tylko IN‐TER‐NET. Jeśli nie potrafisz żyć w naszym syfie, wyjdź z niego, a nie tu na siłę sprzątasz, gdy właściciel sobie nie życzy. Nam będzie lepiej bez twoich mądrości, a ty nie będziesz się musiał zadawać z bucami.
I jakie prawo masz by mnie oceniać? Może dzisiaj zdechła mi matka pod kołami samochodu i wyżycie się w internecie to jedyny sposób bym nie zrobił nikomu krzywdy? Może mam załamanie nerwowe i zaraz sobie strzelę w łeb? Taki wielki filozof jak ty powinien takie rzeczy rozważyć
Ale ja nie piszę właścicielowi co ma robić, tylko napisałem dlaczego uznał moją nową Kartę Postaci za trolling, Przecież zamiast grozić banem mógł mi napisać co jest w tej karcie nie tak i ja bym to może naprawił.
Już nie posługując się taborem wyzwisk, bo to jest nieakceptowalne w tej grupie. Co tym chcesz zdziałać? Pokazać jaki jesteś świetny w oczach grupy bo zjechałeś typa który ma zarzuty do administratora na forumowej grze na stronie z obrazkami? -
-
-
-
-
-
Kuba1001
Naczelny:
Pisałem, co mi w tej Karcie nie pasowało na Czacie, było się jakoś odnieść wtedy albo teraz, a nie wymyślać, że nie wypisałem co mógłbyś poprawić.
Reszta:
Jak już pisałem w temacie ze Skargami i resztą, doszedł nowy punkt Regulaminu odnośnie walki dwóch graczy między sobą. Tak, wcześniejszy system był zwyczajnie błędny, wygrywał zwykle ten, który napisał post szybciej, bo mógł atakować, a jego przeciwnikowi pozostała tylko defensywa. Tak, to pomysł Naczelnego. Tak, przychyliłem się do niego, w tym wypadku przyznając rację. O dziwo, jednak nie jestem tak głuchy na sugestie innych, jak to ktoś twierdził.
Zaskoczeni?
Poza tym nie liczcie dziś na odpisy, za mniej niż godzinę wychodzę z domu, wracam wieczorem, wtedy najpewniej nie siądę do laptopa wcale, a jeśli już, to po to, żeby sprawdzić czy ten syf się skończył, zarzucić ostrzeżenia i tak dalej. -
-
-
-
-
Naczelny
Abbei_The_Toy_Maker pisze:Nie należysz do społeczności pbfa i zniechęcasz do siebie zachowaniem. Sprzeczki Vadera i Bilo, w które nie wnikam, to nie sprzeczki dwóch nowicjuszy, co myślą, że zjedli wszystkie rozumy. Nie potrafisz kreować kontruktywnej krytyki i nie szanujesz jej członków, obrażasz ludzi, których nie znasz. Wtrącasz się w sens świata przedstawionego i naginasz konkretne reguły wymienione przez Kubę. Obrażasz mnie i innych, walcząc o ostatnie słowo w kłótni właściwie nie wartej niczego. Nie zamierzałam się w całe twe tałatajstwo wtrącać, ale najwyraźniej trzeba. Brakuje ci szacunku i zrozumienia. Nikt cię tu nie trzyma. Miałam o tobie lepsze zdanie. Stać cię na więcej.
Po interpunkcji Bilolusa trudno było wywnioskować coś innego. Jak na standardy PBF’ów.
Gdzie naginałem jakieś reguły? To były po prostu usterki, które znalazłem w fabule. Chociażby to, że taki Vader rzeczywiście jest tu starym wyjadaczem i znajomym Kuby mając jakieś konkretne przywileje. To źle działa na ogół PBF’a. I ludzie to widzieli. Moją argumentację. Czytali.
Kłótnia jest warta zadufania w sobie osób, którzy tu są. Wy traktujecie Elarid jako zbiorowisko kolesiostwa a nie pełnoprawny PBF. I dlatego dałem rady Kubie żeby tak nie było. -
-
Naczelny
Abbei_The_Toy_Maker pisze:Nie szanujesz jej członków.
Obrażasz ludzi.
Brakuje ci szacunku..
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,