Czat
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
MrCC4
Naczelny pisze:To wy jesteście ku*wa je**nymi ignorantami, jeśli nawet jeden argument na niego nie zadziałał i nawet nie potrafiłeś na niego odpowiedzieć.
I zanim ktoś zacznie wytykać słownictwo ‐ pie**oli mnie to. Wyzwiska zaczął Vader a samego siebie przeszedł bulorwas.
Idź popełnić aborcję pociążową
-
-
-
bulorwas
Naczelny pisze:
I zanim ktoś zacznie wytykać słownictwo ‐ pie**oli mnie to. Wyzwiska zaczął Vader a samego siebie przeszedł bulorwas.Typo, skąd możesz wiedzieć, że samego siebie przeszedłem, jak mnie nie znasz? Zachowujesz się jak je**ny mędrzec, a chja wiesz. A gdy brakuje ci argumentów, obrażasz ludzi za interpunkcję (np. Bilo). Ja cię kuwa nawet nie znam, widziałem kilka twoich kart i tyle w temacie. Nic kuwa do ciebie nie mam, po prostu mnie wkuwiasz, a że lubię sobie pobluzgać to tak ku*wa wychodzi
-
-
-
-
Ether
Major gej, ojej, Major gej, ojej, Major gej, ojej, Major gej, ojej, Major gej, ojej, Major gej, ojej, Major gej, ojej, Major gej, ojej, Major gej, ojej, Major gej, ojej, Major gej, ojej, Major gej, ojej, Major gej, ojej, Major gej, ojej, Major gej, ojej, Major gej, ojej, Major gej, ojej, Major gej, ojej, Major gej, ojej, Major gej, ojej, Major gej, ojej, Major gej, ojej, Major gej, ojej, Major gej, ojej, Major gej, ojej, Major gej, ojej, 3 złote