Czat
-
-
-
-
Ether
Major gej, ojej, Major gej, ojej, Major gej, ojej, Major gej, ojej, Major gej, ojej, Major gej, ojej, Major gej, ojej, Major gej, ojej, Major gej, ojej, Major gej, ojej, Major gej, ojej, Major gej, ojej, Major gej, ojej, Major gej, ojej, Major gej, ojej, Major gej, ojej, Major gej, ojej, Major gej, ojej, Major gej, ojej, Major gej, ojej, Major gej, ojej, Major gej, ojej, Major gej, ojej, Major gej, ojej, Major gej, ojej, Major gej, ojej, 3 złote
-
Naczelny
Kuba1001 pisze:Jakie rady? Chyba coś mi umknęło podczas tego obrzucania gównem mnie i moich grup, Vadera i Bilolusa oraz ich postaci, wykłócania się o to jak działa moja organizacja w moim uniwersum i wkuwiania.
Nie próbuj mi nawet powiedzieć, że spamowanie chjowymi Kartami podchodzącymi niekiedy pod trolling i robienie ich na odpie**ol, byleby mieć więcej postaci niż Vader i coś udowodnić sobie lub komuś (tudzież połechtać ego, nie wiem), a także trucie dupy na PW jakimiś bezsensownymi postami (czy ja i Vader się znamy, że Vader naprawdę nie ma znajomych, jakieś screeny z komentarzy, łańcuszki, w których, między innymi, gówno zmieszane z wymiocinami (czy jakoś tak)>Oskad nie jest wku*wianiem, bo jest.O Oskadzie napisałem Ci już, co w tym PBF’ie jest absurdalne na wiadomości prywatnej.
Nie obrzucałem gównem Vadera i Bilolusa, tylko ich postacie.
Z tym Vaderem to był bait ‐ odpowiedź na jego posty typu “Wyjdź”
Co jest nie tak w karcie Beziego? Oczywiście, że sprawia ona wrażenie niedopełnionej i pewnie taka jest ale czy to jest powód żeby grozić banem? O ile się myle, przysługuje mi funkcja korzystania z możliwości tak zwanej karty w budowie, czyli WIP.
Vader swoje postacie robił na odpie**ol, to dlaczego ja nie mogę robić zbliżonych (chociaż historia w przypadku chociażby moich postaci jest bardziej kreatywna a nie gówniana a sam pisałeś że dobra historia u Ciebie punktuje. -
-
Naczelny
bulorwas pisze:Typo, skąd możesz wiedzieć, że samego siebie przeszedłem, jak mnie nie znasz? Zachowujesz się jak je**ny mędrzec, a chja wiesz. A gdy brakuje ci argumentów, obrażasz ludzi za interpunkcję (np. Bilo). Ja cię kuwa nawet nie znam, widziałem kilka twoich kart i tyle w temacie. Nic kuwa do ciebie nie mam, po prostu mnie wkuwiasz, a że lubię sobie pobluzgać to tak ku*wa wychodzi
Gdzie obraziłem Bila?
Jeie mnie to czy masz coś do mnie czy nie. Próbowałeś kiedyś bluzgać dresiarzom, czy jak? Ile masz lat, że nikt Ci jeszcze nie wybił takich zachowań kuwa z głowy? -
bulorwas
Naczelny pisze:
Co jest nie tak w karcie Beziego? Oczywiście, że sprawia ona wrażenie niedopełnionej i pewnie taka jest ale czy to jest powód żeby grozić banem? O ile się myle, przysługuje mi funkcja korzystania z możliwości tak zwanej karty w budowie, czyli WIP.Vader swoje postacie robił na odpie**ol, to dlaczego ja nie mogę robić zbliżonych (chociaż historia w przypadku chociażby moich postaci jest bardziej kreatywna a nie gówniana a sam pisałeś że dobra historia u Ciebie punktuje.
To trzeba napisać, że karta jest WIP, a nie ku*wa takie gówno
To nie ty jesteś od oceniania historii swoich postaci.
-
-
maxmaxi123
Naczelny pisze:To wy jesteście ku*wa je**nymi ignorantami, jeśli nawet jeden argument na niego nie zadziałał i nawet nie potrafiłeś na niego odpowiedzieć.
Cóż, ignorantem jestem, bo średnio rozumiałem twoje argumenty, a czasami musiałbym się wrócić żeby zrozumieć, czego mi się robić nie chciało bo nie warto. Plus jak jakieś podawałeś, to nie chciałem i nie potrafiłem ich zrozumieć, albo miałem wrażenie że do ciebie argumenty innych nie docierały.
-
bulorwas
Naczelny pisze:Gdzie obraziłem Bila?
Jeie mnie to czy masz coś do mnie czy nie. Próbowałeś kiedyś bluzgać dresiarzom, czy jak? Ile masz lat, że nikt Ci jeszcze nie wybił takich zachowań kuwa z głowy?Jestem na pierwszym roku studiów i mieszkam w Łodzi od urodzenia. Dla mnie spuszczanie wpie**olu i jego otrzymywanie to codzienność
-
-
-
-
-
-
-
Naczelny
bulorwas pisze:Jestem na pierwszym roku studiów i mieszkam w Łodzi od urodzenia. Dla mnie spuszczanie wpie**olu i jego otrzymywanie to codzienność
Jeśli piszesz prawdę, to to wiele wyjaśnia.
Typowe “ch** ku*wa siła w ryj”.
A od “inteligentnów” z których teraz się nabijasz będziesz za kilkanaście lat prawdopodobnie uzależniony i będziesz mógł im naskoczyć.
Jedź do Stanów Zjednoczonych. Tam przez takich jak ty i eskalacje agresji niektórzy ludzie wnoszą broń maszynową do szkół.
Co ty jeszcze robisz w tym PBF’ie? -