Czat
-
-
maxmaxi123
Naczelny pisze:To wy jesteście ku*wa je**nymi ignorantami, jeśli nawet jeden argument na niego nie zadziałał i nawet nie potrafiłeś na niego odpowiedzieć.
Cóż, ignorantem jestem, bo średnio rozumiałem twoje argumenty, a czasami musiałbym się wrócić żeby zrozumieć, czego mi się robić nie chciało bo nie warto. Plus jak jakieś podawałeś, to nie chciałem i nie potrafiłem ich zrozumieć, albo miałem wrażenie że do ciebie argumenty innych nie docierały.
-
bulorwas
Naczelny pisze:Gdzie obraziłem Bila?
Jeie mnie to czy masz coś do mnie czy nie. Próbowałeś kiedyś bluzgać dresiarzom, czy jak? Ile masz lat, że nikt Ci jeszcze nie wybił takich zachowań kuwa z głowy?Jestem na pierwszym roku studiów i mieszkam w Łodzi od urodzenia. Dla mnie spuszczanie wpie**olu i jego otrzymywanie to codzienność
-
-
-
-
-
-
-
Naczelny
bulorwas pisze:Jestem na pierwszym roku studiów i mieszkam w Łodzi od urodzenia. Dla mnie spuszczanie wpie**olu i jego otrzymywanie to codzienność
Jeśli piszesz prawdę, to to wiele wyjaśnia.
Typowe “ch** ku*wa siła w ryj”.
A od “inteligentnów” z których teraz się nabijasz będziesz za kilkanaście lat prawdopodobnie uzależniony i będziesz mógł im naskoczyć.
Jedź do Stanów Zjednoczonych. Tam przez takich jak ty i eskalacje agresji niektórzy ludzie wnoszą broń maszynową do szkół.
Co ty jeszcze robisz w tym PBF’ie? -
-
-
-
-
bulorwas
MrCC4 pisze:Uu, stereotypy
Skąd wiesz że on nie jest “inteligentem”?Są na jeja osoby, której wiedzą jak daleko zaszedłem w edukacji (Vader, Gulasz, Angel i może ktoś jeszcze) i raczej nie mam problemów z osobami mądrzejszymi. To, że ty jako “inteligent” boisz się chodzić po ulicach nocą, nie oznacza, że jest to przywara osób “mądrych”. Jest wielu geniuszy którzy naku*wiają siłkę, a nie tylko siedzą nad fizyką teoretyczną.
-
-
-
-
-