Czat
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Kuba1001
Wszystko co obiecałem, a więc dwie tury odpisów minimum, nowy opis, Wieści ze Świata, minimum trzech NPC i tak dalej: To wszystko się pojawi, ale jutro. Wiem, że miało być dzisiaj. Ale to nie moja wina, jeśli ktoś tu kogoś robi w ch*ja, to nie ja Was, ale wszelkiej maści urzędasy mnie, w ten sposób coś, co miało być szybką wizytą na góra dwie lub trzy godziny zmieniło się w siedem godzin mordęgi, po której ledwo zdobyłem się na zwykłą ilość odpisów.
Pomijam już zupełnie fakt, że spałem tylko dwie godziny, a dwa razy prawie zasnąłem przed laptopem w czasie odpisywania. -
-
Kuba1001
O, przypomniałeś mi coś!
Nie, nie kij w dupie. Jeśli ktoś chce na start konkret fabułę to proponuję zrobić Krzyżowca Argentu i rzucić go w wir walki o Dekapolis, z czasem zrobi się tam jeszcze ciekawiej, niż było wcześniej i jest obecnie, gwarantuję.
Ewentualnych chętnych zapraszam tutaj lub na PW, tak samo z pytaniami. -
-
-
-
Kuba1001
CzarnyGoniec pisze:1. Trzeba bardzo umieć w dotychczasową fabułę żeby się tam odnaleźć?
-
Jak kilka osób zrobi tam krzyżowców to znajdzie się dla nich miejsce, czy to przygoda dla jednej osoby?
-
Trzeba byłoby przeczytać konkretne wydarzenia z Wieści ze Świata odnośnie Dekapolis, Krzyżowców, Nordów i tak dalej oraz poczytać o samym Dekapolis w temacie z tą lokacją i przeczytać opis Krzyżowców Argentu w Najważniejszych Informacjach, później się coś ewentualnie dopytać.
-
Niby jest dla jednej, ale jeśli znajdzie się więcej chętnych, to nie ma problemu.
-
-
Kuba1001
Trochę spóźnione, ale jest: Opis zaktualizowany, raczej nie zmienię go znowu zbyt szybko. Wieści ze Świata również poszerzone o kolejne wydarzania, temat będę teraz chyba uzupełniać wcześniej.
Poza tym dwie kolejne sprawy organizacyjne, a mianowicie mam propozycję na kolejną postać: Goblin. Spory zarys Karty już jest, bowiem ma on być wojownikiem w armii własnego Księstwa, a po przegranej wojnie z Mrocznymi Elfami powinien ruszyć grabić na gościńce. Więcej nie zdradzę, tutaj powinna być już inwencja własna danego chętnego. Kandydata, lub kandydatów, możecie sobie walczyć i rozbójniczyć na spółę, proszę o zgłoszenie się i ewentualne pytania tutaj lub na PW. Dziś postaram się też dodać kilka NPC.
No, to była jedna sprawa, teraz jest druga, czyli pewien odgrzewany kotlet, który muszę polecić jako główny gracz w tej grupie oraz ten, który zostaje do końca w każdym PBF’ie:
www.grupy.jeja.pl/6719,monsterschlacht‐pbf.html -