Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Niedaleko jest opuszczony bunkier obserwacyjny i dwa tunele nieznanego przeznaczenia, mogę Cię tam zadomowić.
A ja mam zabytkową chatkę leśniczego i kapliczkę grobową dawnego szlachcica!
Ja mam pałac Von Gashinów, Kapliczkę Cudami słynącą, klasztor Franciszkaninów, trzy zabytkowe kościoły, jedyny w Europie prom ręczny, zespół Kalwarii i Kościół w kształcie piramidy.
A ja BIEDRONKĘ I NAPIS “NO SMOKING/VAPING” NA DWORCU POCIĄGOWYM!
Kazute pisze:Mikołajki? Nie, chociaż bywam tam często, głównie wiosną i latem.
Kazute pisze:Mikołajki?
Nie, chociaż bywam tam często, głównie wiosną i latem.
Ja mam dwie opuszczone ceglarnie, jezioro które nie jest jeziorem i trzy Biedronki
Abbei_The_Toy_Maker pisze:Ja mam dwie opuszczone ceglarnie, jezioro które nie jest jeziorem i trzy Biedronki A ja mohery w autobusach szkolnych.
Abbei_The_Toy_Maker pisze:Ja mam dwie opuszczone ceglarnie, jezioro które nie jest jeziorem i trzy Biedronki
A ja mohery w autobusach szkolnych.
Kuba1001 pisze:Nie, chociaż bywam tam często, głównie wiosną i latem. Mnie dzisiaj tam wywieźli.
Kuba1001 pisze:Nie, chociaż bywam tam często, głównie wiosną i latem.
Mnie dzisiaj tam wywieźli.
W sumie, mam też całkiem sporą koksownię koło siebie i amfiteatr wybudowany z polecenia Hitlera.
Mam plan! Schowam się w bunkrze w lesie, gdy wrócę na swoje zadupie.
Jakie masz bunkry? U mnie coś takiego:
Byś pokazał ten kościół ‐ piramidę.
Jak to nawet kościoła nie przypomina ;‐; Chyba, że jakiejś dawno zapomnianej, bądź niezbyt popularnej religii.
Radio, Ty volksdeutschu je**ny.
Ja wohl, Deustchland is my city.
Radiotelegrafista pisze:Jakie masz bunkry? U mnie coś takiego: Podobny do tego na pierwszym, ale że schodkami w ziemię.
Radiotelegrafista pisze:Jakie masz bunkry? U mnie coś takiego:
Podobny do tego na pierwszym, ale że schodkami w ziemię.
Wujo mieszka w Berlinie i twierdzi, że jest brzydki.
Bo pełno tam ciapatych.
W Sztokholmie też jest ich całkiem sporo, ale nie psują krajobrazu. Niektórzy są spoko, ale są też fanatycy islamscy.