Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Bo pełno tam ciapatych.
W Sztokholmie też jest ich całkiem sporo, ale nie psują krajobrazu. Niektórzy są spoko, ale są też fanatycy islamscy.
Szwecja? A tfu!
Baden‐Wirtenbergia jest fajna.
Kuba1001 pisze:Szwecja? A tfu! Hm.
Kuba1001 pisze:Szwecja? A tfu!
Hm.
Kuba1001 pisze:Francja? A tfu!
A u nas jest w kuwę bunkrów. Tak w kuwę, że albo zrobili z nich muzeum, albo się menele zadomowiły
Francuzów też nie lubię, Vader.
Ja tam nienawidzę Francuzów i Brytyjczyków, je*ane tchórze nas zostawiły na pastwę losu w II Wojnie Światowej. Niech ich Islamiści w wszystkie dziury gw**cą, że tak to ujmę.
Żyję wśród Szwedów od dwóch lat. Fajni są, bynajmniej Ci, którymi się otaczam. A jacy nauczyciele są zaje*iści!
Nie lubię cebuli w polskiej ludności.
Kazute pisze:Nie lubię cebuli w polskiej ludności. Kobieto, dał ci ktoś prawo głosu? Bo śmiem wątpić, więc się zamknij.
Kazute pisze:Nie lubię cebuli w polskiej ludności.
Kobieto, dał ci ktoś prawo głosu? Bo śmiem wątpić, więc się zamknij.
Czasy, gdy kobiety musiały stać cały czas przy garach i rodzić dzieci minęły, Vader.
Ta grupa, jak zdecydowana większość, rozwija się tylko pod okiem facetów. Looty jest tego idealnym przykładem.
Ta grupa, jak zdecydowana większość, rozwija się tylko pod okiem facetów.
Looty jest tego idealnym przykładem.
Jak chcesz, to uzbieram sobie na operację i mi dorobią ptaszka.
Głupi pomysł, bo PETA się do mnie przyczepi, jeżeli po tym zacznę cię obrażać
Możesz mnie obrażać, proszę bardzo. I tak będę mieć to w poważaniu. ;^;
Jak praktycznie każdy obiekt w zasięgu dłoni.
Jak większość świata.
Łącznie z Río Gallegos?