Czat
-
-
-
-
-
Kuba1001
Kucuś, nawet nie wyobrażasz sobie jak bardzo Cię kocham w tej chwili. Pewnie, że tak, to wciąż mój ulubiony zielony debil w grze, musiałbyś tylko poczekać, aż machnąłbym Ci jakiś post, od którego zaczniesz, bo jednak głupio kontynuować wątki sprzed kilku lat od chwili, gdy się je skończyło.
-
bulorwas
Kuba1001 pisze:Kucuś, nawet nie wyobrażasz sobie jak bardzo Cię kocham w tej chwili. Pewnie, że tak, to wciąż mój ulubiony zielony debil w grze, musiałbyś tylko poczekać, aż machnąłbym Ci jakiś post, od którego zaczniesz, bo jednak głupio kontynuować wątki sprzed kilku lat od chwili, gdy się je skończyło.
Ekhem. Ekhem.
-
-
-
-
-
-
bulorwas
Kuba1001 pisze:Twojego Orka nie lubię tak bardzo, jak tego Goblina. Jeśli już, to najbardziej podoba mi się postać Skavena.
Ork to cichy taktyk debil, Goblin to furiat o dzikich zapędach, a Skaven to po prostu złodupiec z mózgiem i
o zapędach imperialistycznych. Jest jeszcze Wilkołak Socjopata i Niziołek wolnych duch co lubi cycki. -
-
-
Kuba1001
bulorwas pisze:Ork to cichy taktyk debil, Goblin to furiat o dzikich zapędach, a Skaven to po prostu złodupiec z mózgiem i
o zapędach imperialistycznych. Jest jeszcze Wilkołak Socjopata i Niziołek wolnych duch co lubi cycki.Tylko Skaven i Niziołek, może jeszcze ten Goblin, ale nie liczyłem go, bo trochę mu się umarło.
-
-
-
-
-