Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Bo śmierdzi.
To nie jest ku*wa powód by to co chwilę powtarzać! To odór bojowy co odstrasza komary.
I dziewoje.
I przedstawicielki płci pięknej. Może poza Krasnoludzicami, Goblinkami i Orczycami.
Mame a Kuba mówi że moja postać śmierdzi
Dlatego ogłuszyłem tamtą. Oby nie spierdzieliła podczas walki.
Nawet o niej zapomniałem. Dzięki.
W sumie się ciekawiłem, co z nią.
Kuba, ja nie chcę niczego, poza tym by ona tam dalej leżała ogłuszona i nie spie**oliła jak ją przeniosę do fortecy.
Dobrze wiesz jakie jest moje nastawienie do Twoich fantazji seksualnych.
Kuba zapomniał o wielu i nie przypominamy mu o tym. Ja np. Nie przypominam mu o zabitym Lichwiarzu, którego ukatrupiła jedna z moich postaci i miała być ścigana. Po prostu nie opłaca się tego robić.
Ja z niej se chciałem darmową pomoc domową zrobić. Kogoś kto mi będzie zbroje zapinał czy plecy mył. Mój wilkołaczek woli Niziołki.
A może niech idzie r*chać wilki czy coś?
Kuba1001 pisze:A może niech idzie r*chać wilki czy coś? Ty mnie kusisz. Ale wiem, że jak to odwalę to mi wilczyca jaja odgryzie.
Kuba1001 pisze:A może niech idzie r*chać wilki czy coś?
Ty mnie kusisz. Ale wiem, że jak to odwalę to mi wilczyca jaja odgryzie.
Kiedy tylko zażartowałeś i przypadkiem odkryłeś kolejny fetysz Bulwy…
Wierzchołek góry lodowej
Kuba1001 pisze:Kiedy tylko zażartowałeś i przypadkiem odkryłeś kolejny fetysz Bulwy… Nie, zrobiłbym to po prostu dla jaj. Jeśli chodzi o zwierzęta, to wolę koty.
Kuba1001 pisze:Kiedy tylko zażartowałeś i przypadkiem odkryłeś kolejny fetysz Bulwy…
Nie, zrobiłbym to po prostu dla jaj. Jeśli chodzi o zwierzęta, to wolę koty.
A Max ma postać Kotołaka, tak jak (chyba) Rafael.
… SĄ KOTOŁAKI?! A SĄ KOTOŁAKI KOBIETY?!
bulorwas pisze:… SĄ KOTOŁAKI?! A SĄ KOTOŁAKI KOBIETY?! Zobacz w informacjach rasę Łaków… I szczerze, to mnie Twoje zdziwienie zaskoczyło, myślałem że mniej więcej znasz rasy ;‐;
bulorwas pisze:… SĄ KOTOŁAKI?! A SĄ KOTOŁAKI KOBIETY?!
Zobacz w informacjach rasę Łaków… I szczerze, to mnie Twoje zdziwienie zaskoczyło, myślałem że mniej więcej znasz rasy ;‐;