Czat
-
-
-
-
-
-
-
-
Kuba1001
Pora spojrzeć prawdzie w oczy: Nie ma co zachęcać ludzi fabułą do robienia Kart, aby z miejsca mieli ciekawą rozgrywkę, jeśli ci albo się nie wywiązują, albo to olewają, albo zwyczajnie nie odpisują. Krótko mówiąc: Pie**olę to, a jak ktoś zacznie narzekać, że jego postać nie miała okazji zasłynąć w żaden sposób w szerokim świecie to ją zwyczajnie utrupię, bo mam już tego serdecznie dość.
-
-
-
Kuba1001
Bardziej irytują mnie gracze “Kube, dej fabułę, Kube, bo ja to już nic tu nie robię w tej grupie, a tyle czasu gram!,” a gdy dostają ogólne wytyczne co do Karty, to albo zlewają ją ciepłym, rzęsistym moczem, zgłaszają chęci i nie robią lub robią to tak źle, jak tylko można: Robią Kartę, zaczynają wątek i zostawiają to rozgrzebane jak Ghul świeżą mogiłę (tak, braciaki, to właśnie o Was teraz mówię, bo trzy lokacje stoją puste od piętnastego, czyli mojego ostatniego odpisu).
-
-
-
maxmaxi123
Kuba1001 pisze: (tak, braciaki, to właśnie o Was teraz mówię, bo trzy lokacje stoją puste od piętnastego, czyli mojego ostatniego odpisu).
Przepraszam za to. Akurat wampir wydawał się dobry na papierze, to tak po zrobieniu… Jakoś chęci odleciały(i to nie jedyna taka postać. Pilotka do Abby podobnie). Acz jeżeli ta fabuła dla niego jest dalej aktualna, to dzisiaj dam odpis i postaram się aktywnie odpisywać.
-
-
-
-
-
Kuba1001
Reklama wcale nie jest po to, żeby Bóbr się ode mnie odpie**olił, serio. Tak naprawdę chcę Wam polecić kotleta w gruncie rzeczy smacznego, porządnie odgrzanego, a więc całkiem niezły kąsek, okraszony gangsterskimi klimatami:
www.grupy.jeja.pl/7121,underworld‐pbf.html -