Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
ThePolishKillerPLJakie znów towarzystwo nocnikogłowcu? Stwierdziłeś, że Zohan to gej, dzięki czemu masz w końcu kolegę o podobnych zainteresowaniach.
ThePolishKillerPLJakie znów towarzystwo nocnikogłowcu?
Stwierdziłeś, że Zohan to gej, dzięki czemu masz w końcu kolegę o podobnych zainteresowaniach.
Vader0PL pisze:Stwierdziłeś, że Zohan to gej, dzięki czemu masz w końcu kolegę o podobnych zainteresowaniach. Czy ty sugerujesz żem homoseksualista?
Vader0PL pisze:Stwierdziłeś, że Zohan to gej, dzięki czemu masz w końcu kolegę o podobnych zainteresowaniach.
Czy ty sugerujesz żem homoseksualista?
ThePolishKillerPL pisze:Czy ty sugerujesz żem homoseksualista? Bingo.
ThePolishKillerPL pisze:Czy ty sugerujesz żem homoseksualista?
Bingo.
Jestem gejem
ale ja nie jestem gejem ._. raczej
ale ja nie jestem gejem ._.
raczej
Vader0PL pisze:Bingo. Wybacz, ale mnie ku*asy nie rajcą. Wolę kobiety.
Vader0PL pisze:Bingo.
Wybacz, ale mnie ku*asy nie rajcą. Wolę kobiety.
ThePolishKillerPL pisze:Wybacz, ale mnie ku*asy nie rajcą. Wolę kobiety. Mam cię na oku.
ThePolishKillerPL pisze:Wybacz, ale mnie ku*asy nie rajcą. Wolę kobiety.
Mam cię na oku.
Vader0PL pisze:Mam cię na oku. Żebyś je przynajmniej miał.
Vader0PL pisze:Mam cię na oku.
Żebyś je przynajmniej miał.
Zainteresuj się kiedyś właściwym uniwersum, Charlie.
Vader0PL pisze:Zainteresuj się kiedyś właściwym uniwersum, Charlie. Interesuję się masą uniwersów. Anakinie Niebochodziku.
Vader0PL pisze:Zainteresuj się kiedyś właściwym uniwersum, Charlie.
Interesuję się masą uniwersów. Anakinie Niebochodziku.
Więc pora się zainteresować uniwersum, w którym jesteś zabawny.
Przepraszam bardzo, ale takie uniwersum nie istnieje.
Bingo. Dlaczego rozmowa z tobą jest tak wkurzająca? Serio, aż mam ochotę przestać.
Dlaczego rozmowa z tobą jest tak wkurzająca? Serio, aż mam ochotę przestać.
Z tego co wiem, to obaj jesteście wkurzający, ale Vader ma wyższe IQ.
Richyard pisze:Z tego co wiem, to obaj jesteście wkurzający, ale Vader ma wyższe IQ. Sugerujesz że jestem swego typu pustakiem?
Richyard pisze:Z tego co wiem, to obaj jesteście wkurzający, ale Vader ma wyższe IQ.
Sugerujesz że jestem swego typu pustakiem?
Zgadnij.
Podziękuję ale nie będę zgadywać.
Raptem dzień ma ten edytor tekstu, a już zdążyłem się wku*wić ostro. Jak chcę coś skopiować ładnie to potem jakiś zdeformowany tekst
drzemka 2h budzisz się i wchodzisz tutaj drama masz co czytać przez kilka minut Profit jak dla mnie.
Zohan666 pisze:Raptem dzień ma ten edytor tekstu, a już zdążyłem się wku*wić ostro. Jak chcę coś skopiować ładnie to potem jakiś zdeformowany tekst Znam ten ból.
Zohan666 pisze:Raptem dzień ma ten edytor tekstu, a już zdążyłem się wku*wić ostro. Jak chcę coś skopiować ładnie to potem jakiś zdeformowany tekst
Znam ten ból.