Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Więc pora się zainteresować uniwersum, w którym jesteś zabawny.
Przepraszam bardzo, ale takie uniwersum nie istnieje.
Bingo. Dlaczego rozmowa z tobą jest tak wkurzająca? Serio, aż mam ochotę przestać.
Bingo.
Dlaczego rozmowa z tobą jest tak wkurzająca? Serio, aż mam ochotę przestać.
Z tego co wiem, to obaj jesteście wkurzający, ale Vader ma wyższe IQ.
Richyard pisze:Z tego co wiem, to obaj jesteście wkurzający, ale Vader ma wyższe IQ. Sugerujesz że jestem swego typu pustakiem?
Richyard pisze:Z tego co wiem, to obaj jesteście wkurzający, ale Vader ma wyższe IQ.
Sugerujesz że jestem swego typu pustakiem?
Zgadnij.
Podziękuję ale nie będę zgadywać.
Raptem dzień ma ten edytor tekstu, a już zdążyłem się wku*wić ostro. Jak chcę coś skopiować ładnie to potem jakiś zdeformowany tekst
drzemka 2h budzisz się i wchodzisz tutaj drama masz co czytać przez kilka minut Profit jak dla mnie.
Zohan666 pisze:Raptem dzień ma ten edytor tekstu, a już zdążyłem się wku*wić ostro. Jak chcę coś skopiować ładnie to potem jakiś zdeformowany tekst Znam ten ból.
Zohan666 pisze:Raptem dzień ma ten edytor tekstu, a już zdążyłem się wku*wić ostro. Jak chcę coś skopiować ładnie to potem jakiś zdeformowany tekst
Znam ten ból.
I taki ch*j. Moja postać poczeka, bo tworzyłem ją na mojej prywatnej grupce i nie idzie jej w żadnym stanie przekopiować bez deformacji Dzięki Bożydar
I taki ch*j. Moja postać poczeka, bo tworzyłem ją na mojej prywatnej grupce i nie idzie jej w żadnym stanie przekopiować bez deformacji
Dzięki Bożydar
To popraw deformację albo jej nie poprawiaj. Ale w obu przypadkach przestań narzekać.
No właśnie ja nie wiem jak to naprawić. XD A z tymi deformacjami to Chryste panie bananie
Wklej jako zwykły tekst pomaga Zohan.
Kurde, człowiek na jeden dzień do Wawy wyjeżdża, a tu już jakieś rewolucje się dzieją. Tak swoją drogą, piszę tę wiadomość z kawiarenki internetowej na dworcu. Niesamowite, że jeszcze istnieją. Kawiarenki, nie dworce.
Niesamowite.
Jesteś mną Pomyl kurki w piecu gazowym i poparz się w mini wybuchu gazu i ognia ; )
:^^^^^^)
bondź mną pomyl szerszenia z muchą bo wada wzroku ‐4 zajb go packą na muchy zamknij okno dziw się że jakaś chmara skrwieli nawala ci w szybę
bądź alergikiem miej polipy w nosie profit? oddychasz tylko jedną dziurką albo japą