Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Pomysłów dużo, ale ciekaw jestem czy ktoś wprowadzi je w życie :V
A myślałem, że Looty będzie coś pisać odnośnie użycia krasnoludów jako źródła mocy golemów XDD
Specjalnie po to napisałem bezpośrednio o krasnoludach, a nie o rozumnych istotach żywych.
KingsMax pisze:Specjalnie po to napisałem bezpośrednio o krasnoludach, a nie o rozumnych istotach żywych. Nie róbcie ze mnie aż takiego potwora. Krasnoludy niech siedzą w kopalniach i wydobywają kruszce.
KingsMax pisze:Specjalnie po to napisałem bezpośrednio o krasnoludach, a nie o rozumnych istotach żywych.
Nie róbcie ze mnie aż takiego potwora. Krasnoludy niech siedzą w kopalniach i wydobywają kruszce.
Ok, nie jesteś potworem, ale się zgadzam … niech zostaną w kopalniach … może się dokopią do mythrilu
Jak ładnie poprosisz . W sumie mythiril mogą mieć Szare Krasnoludy które dopiero co spotkałem ;v .
Kuba pisał, że jeszcze go niema, to i tak trzeba czekać
Zeromus pisze:… może się dokopią do mythrilu Kolejny powód, aby ich zniewolić i tam zamknąć.
Zeromus pisze:… może się dokopią do mythrilu
Kolejny powód, aby ich zniewolić i tam zamknąć.
Tylko że o szarych nic nie wimy ;v, mówił że maja nieznane na powierzchni metale . Może i nie mythiril ale coś fafnego jest pewnie ;v .
Oj będzie to coś fajnego. Bardzo fajnego…
Zawsze się martwię, gdy ktoś mówi ,Fajnego, bardzo fajnego". ;‐;
Looty pisze:Kolejny powód, aby ich zniewolić i tam zamknąć. kooty, spodobają ci się chyba Szare Krasnoludy…
Looty pisze:Kolejny powód, aby ich zniewolić i tam zamknąć.
kooty, spodobają ci się chyba Szare Krasnoludy…
A gdyby jako alchemik stworzyć zarazę, która dotykałaby tylko jedną rasę…
Musiałbyś mieć kilkaset lat, rozwijać Alchemię całe życie, mieć odstęp do wszelkich składników i zaklęć, posiadać specjalną pracownię, móc czymś roznosić zarazę… Wymieniać dalej?
Kilkaset lat… da się załatwić. Rozwijać alchemię… możliwe. Specjalna pracownia, byłoby to raczej łatwe po kilku setkach. Akurat to jest najłatwiejsze. Kontynuuj…
Bo jeszcze Looty stworzy zarazę, która sprawi że krasnoludy nie będą wycbodzić z kopalń… (Np. Spowoduje światłowstręt, czy coś)
O tak! Wirus dla krasnoludów. Żeby się nie mogli rozmnażać!
Zrobię zarazę która sprawi że wszystkie sukkuby zostaną Shemale .
A gdyby stworzyć postać, która byłaby największym złem w całym PBF’ie…
KingsMax pisze:A gdyby stworzyć postać, która byłaby największym złem w całym PBF’ie… Krasnoluda, który wyszedł z kopalni? Świat nie jest gotowy na takie zło! A co do sukkubów to tylko byś ulatwil im stosunek.
KingsMax pisze:A gdyby stworzyć postać, która byłaby największym złem w całym PBF’ie…
Krasnoluda, który wyszedł z kopalni? Świat nie jest gotowy na takie zło! A co do sukkubów to tylko byś ulatwil im stosunek.