Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Idę skakać ze szczęścia We wrześniu przyjeżdża do mnie bardzo bliska mi osoba (Kazute pewnie się domyśli kto) Oraz będę miała wtedy better pc I znalazłam czystą czarną koszulkę na zrobienie logo Korpików UWU Czystą czyli bez nadruku XD
Ja czekam na 26 października i znikam z życia
Czekaj Ty chcesz się zayebać?
Przygotował się na Halloween. Prawdziwy spooky boi, a nie żaden nędzny naśladowca.
Attero pisze:Idę skakać ze szczęścia We wrześniu przyjeżdża do mnie bardzo bliska mi osoba (Kazute pewnie się domyśli kto) Ekhem… Odwiedzić Was z kamerą? ;^;
Attero pisze:Idę skakać ze szczęścia We wrześniu przyjeżdża do mnie bardzo bliska mi osoba (Kazute pewnie się domyśli kto)
Ekhem… Odwiedzić Was z kamerą? ;^;
Zaje**ć się? Nieee xDDDD Chociaż… 26 października Red Dead Redemption 2 wychodzi
I oby nigdy na PC.
Mam pytanie. Czy ktoś z arcymistrzostwem w magii śmierci i magii dusz może odwalić mini Thanosa?
Może jednak wróć do gapienia się na piersi Elfek, hm?
Jakby co to może patrzeć lepiej i niżej niż na piersi!
Nie patrz się na nie. Cycki przeminą. POTĘGA MAGII JEST WIECZNA!
Kazute pisze:Ekhem… Odwiedzić Was z kamerą? ;^; Ale nagranie zostaw dla siebie :3
Kazute pisze:Ekhem… Odwiedzić Was z kamerą? ;^;
Ale nagranie zostaw dla siebie :3
Attero pisze:Ale nagranie zostaw dla siebie :3 Ja też się pisze na jedną kopię
Attero pisze:Ale nagranie zostaw dla siebie :3
Ja też się pisze na jedną kopię
Andrzej_Duda pisze:Nie patrz się na nie. Cycki przeminą. POTĘGA MAGII JEST WIECZNA! Magii nie wyr*chasz.
Andrzej_Duda pisze:Nie patrz się na nie. Cycki przeminą. POTĘGA MAGII JEST WIECZNA!
Magii nie wyr*chasz.
Attero pisze:Ale nagranie zostaw dla siebie :3 Wydam w milionach kopii. Zbiję na tym majątek. ;^;
Wydam w milionach kopii. Zbiję na tym majątek. ;^;
ThePolishKillerPL pisze:Magii nie wyr*chasz. I tu się mylisz!
ThePolishKillerPL pisze:Magii nie wyr*chasz.
I tu się mylisz!
ThePolishKillerPL pisze:Magii nie wyr*chasz. Założymy się?
Założymy się?
Andrzej_Duda pisze:Mam pytanie. Czy ktoś z arcymistrzostwem w magii śmierci i magii dusz może odwalić mini Thanosa? Ja też się nad tym zastanawiałem.
Andrzej_Duda pisze:Mam pytanie. Czy ktoś z arcymistrzostwem w magii śmierci i magii dusz może odwalić mini Thanosa?
Ja też się nad tym zastanawiałem.
Zawsze można wyr*chać ożywione zwłoki