Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Mam pytanie. Czy ktoś z arcymistrzostwem w magii śmierci i magii dusz może odwalić mini Thanosa?
Może jednak wróć do gapienia się na piersi Elfek, hm?
Jakby co to może patrzeć lepiej i niżej niż na piersi!
Nie patrz się na nie. Cycki przeminą. POTĘGA MAGII JEST WIECZNA!
Kazute pisze:Ekhem… Odwiedzić Was z kamerą? ;^; Ale nagranie zostaw dla siebie :3
Kazute pisze:Ekhem… Odwiedzić Was z kamerą? ;^;
Ale nagranie zostaw dla siebie :3
Attero pisze:Ale nagranie zostaw dla siebie :3 Ja też się pisze na jedną kopię
Attero pisze:Ale nagranie zostaw dla siebie :3
Ja też się pisze na jedną kopię
Andrzej_Duda pisze:Nie patrz się na nie. Cycki przeminą. POTĘGA MAGII JEST WIECZNA! Magii nie wyr*chasz.
Andrzej_Duda pisze:Nie patrz się na nie. Cycki przeminą. POTĘGA MAGII JEST WIECZNA!
Magii nie wyr*chasz.
Attero pisze:Ale nagranie zostaw dla siebie :3 Wydam w milionach kopii. Zbiję na tym majątek. ;^;
Wydam w milionach kopii. Zbiję na tym majątek. ;^;
ThePolishKillerPL pisze:Magii nie wyr*chasz. I tu się mylisz!
ThePolishKillerPL pisze:Magii nie wyr*chasz.
I tu się mylisz!
ThePolishKillerPL pisze:Magii nie wyr*chasz. Założymy się?
Założymy się?
Andrzej_Duda pisze:Mam pytanie. Czy ktoś z arcymistrzostwem w magii śmierci i magii dusz może odwalić mini Thanosa? Ja też się nad tym zastanawiałem.
Andrzej_Duda pisze:Mam pytanie. Czy ktoś z arcymistrzostwem w magii śmierci i magii dusz może odwalić mini Thanosa?
Ja też się nad tym zastanawiałem.
Zawsze można wyr*chać ożywione zwłoki
Vader0PL pisze:I tu się mylisz! Powodzenia we wkładaniu ch*ja do np. kuli ognia
Vader0PL pisze:I tu się mylisz!
Powodzenia we wkładaniu ch*ja do np. kuli ognia
Powtarzam:
ThePolishKillerPL pisze:Powodzenia we wkładaniu ch*ja do np. kuli ognia Nekromancja, Magia Przypraw, Magia Dusz, Magia Wody, Magia Ziemi, Magia Natury… mam kontynuować?
ThePolishKillerPL pisze:Powodzenia we wkładaniu ch*ja do np. kuli ognia
Nekromancja, Magia Przypraw, Magia Dusz, Magia Wody, Magia Ziemi, Magia Natury… mam kontynuować?
Nekromancja:
Vader0PL pisze:Magia Przypraw I teraz słowo “pieprzyć” nabiera nowego znaczenia.
Vader0PL pisze:Magia Przypraw
I teraz słowo “pieprzyć” nabiera nowego znaczenia.
To drugi raz, jak wstawiasz tak ostre obrazki. Przestań, bo nam Elarid usuną.
Vader0PL pisze:To drugi raz, jak wstawiasz tak ostre obrazki. Przestań, bo nam Elarid usuną. I Kuba by dostał zespołu konesera‐alkoholika. A nie czekaj, on już to ma.
Vader0PL pisze:To drugi raz, jak wstawiasz tak ostre obrazki. Przestań, bo nam Elarid usuną.
I Kuba by dostał zespołu konesera‐alkoholika. A nie czekaj, on już to ma.