Czat
-
-
-
-
-
-
-
gulasz88
Próbowałem dwa razy, jebło za każdym razem. Tak to jest, robię sobie przekombinowany PBF i potem samemu go nie ogarniam. W Vasirze zapomniałem robić przejść, w Corporative zrobiłem przekombinowany system dochodów i zadowolenia którego nie ogarniałem.
A jak zrobiłem PBFa z jednym tematem i bez kart postaci, to nikt nie gra -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
bulorwas
Attero pisze:Szanownego boga nad bogami GMowania z nami nie ma to i cicho jest
Kuba jest dobry, ale nie aż tak, nie przesadzajta. I dla tego nie lubię nowych, jak widząc coś dobrego, od razu to boskim nazywają. Masz z mojej strony szacunek i jestem dla ciebie miły jeszcze tylko z dwóch powodów, więc jak nie chcesz mieć na karku największego poku*wieńca i dupka (W dobrych tych słów znaczeniach), Uważaj! /s
-
Attero
bulorwas pisze:Kuba jest dobry, ale nie aż tak, nie przesadzajta. I dla tego nie lubię nowych, jak widząc coś dobrego, od razu to boskim nazywają. Masz z mojej strony szacunek i jestem dla ciebie miły jeszcze tylko z dwóch powodów, więc jak nie chcesz mieć na karku największego poku*wieńca i dupka (W dobrych tych słów znaczeniach), Uważaj! /s
Dunno czy mnie serio rozbawiłeś czy po prostu umysł mi już paruje z duchoty i wdychania farby.