Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Może neta nie ma? Może zrobił sobie przerwę? Może poleciał na Kubę? who knowz
Telefon Powiedziałby o tym Money
Hmm… Może postanowił postanowił zrobić ultra realistyczny cosplay Spider Mana z końca Infinity War?
Może właśnie telefon mu się popsuł, wraz ze wszystkimi innymi urządzeniami do komunikacji z nami?
Dziwny zbieg okoliczności, ale raczej możliwy. Ewentualnie nie działający internet, a w telefonie mógł mu się skończyć.
Nieszczęścia chodzą parami. Niekiedy nawet trójkami, bądź więcej.
Zwłaszcza, jeśli chodzi o ilość rąk demona.
W akcie desperacji, zawsze możemy go wyśledzić po IP i sprawdzić co u niego
gulasz88 pisze:W akcie desperacji, zawsze możemy go wyśledzić po IP i sprawdzić co u niego Your command is my wish. Jak tylko ktoś mnie oświeci jak to zrobić bez policyjnego oprogramowania :"D
gulasz88 pisze:W akcie desperacji, zawsze możemy go wyśledzić po IP i sprawdzić co u niego
Your command is my wish. Jak tylko ktoś mnie oświeci jak to zrobić bez policyjnego oprogramowania :"D
Panie i panowie. Pod nieobecność Kuby warto zadbać o aktgwność grupy i jej pozycję.
Tak, więc najlepiej pisać o tym co wielkiego mogło mu się wydarzyć…
I napędzać machinę paranoi. Dobry plan
To był sarkazm.
ERROR 404 Sarcasm_detector not found Unit 17K, you need to insert Sarcasm Chip to your Plug‐in chip set.
ERROR 404 Sarcasm_detector not found
Unit 17K, you need to insert Sarcasm Chip to your Plug‐in chip set.
Ja mam platynowego czipa ;v
Ja mam płaskostopie.
Ćwiczenia na stópki, raz raz!
A ja słabszą od lewej prawą nogę i rękę z powodu porażenia prawej strony ciała przez 2 lata od urodzenia. Pobij to.
Jem ser.
A mi się lewa stopa wykrzywia na lewo w kącie 45 stopni, bo za dużo przebywam w takiej pozycji